Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте, дойде вече първия учебен ден и малко позакъснях с дрехите за детето и трябва да действам бързо. Закрепих положението за днес и тази седмица, но уви работя много и не ми остава време да обикалям по магазините с него, а татко му изобщо не го бива в пазара. Бихте ли ми споделили откъде пазарувате детски дрехи, защото не желая да се лутам сляпо по магазните.
Здравей мила! Като работеща майка на две деца напълно те разбирам. Аз предимно вече предпочитам да пазарувам онлайн, защото много ти се улеснява живота. Няма губене на време и ако подбереш добри онлайн магазини винаги можеш да разчиташ, че ще получиш това което разглеждаш в сайта. За детски дрехи kidsfashion.bg според мен са най-добрия избор за магазин. Дрехите са маркови с високо качество и досега не съм попадала на лош техен продукт. Цените са добри за качеството и предлагат безплатна достака над определена сума. Мисля, че за безплатната доставка поръчката трябва да е над 50 лв., като също така имаш опция да върнеш и замениш, ако не си уцелила размера от първия път. Успешена година на малкия ти пожелавам и дано съм ти помогнала!
Аз лично пазарувам от kidsfashon.bg дрехи за малкия и съм изключително доволен от всичко което съм му взимал досега. Предлагат качествени детски дрехи и то на много добри цени. Добре си ориентирала колежката.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола