Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте, студент съм в НСА и разбрах, че зимата има зимен лагер и поход в покрайнините на Витоша. Аз съм момче от морето и планината ми е супер чужда. За жалост за да мога да завърша ще трябва да премина и през този зимен курс. Нямам нуждната екипировка и дрехи подходящи за това и имам нужда да си ги набавя. Бихте ли ми споделили вие от къде пазарувате подобни дрехи, които няма да пропускат вода и да са достатъчно устойчиви на лошите условия там горе.
Честито, че си се записал в НСА. Аз редовно посещавам кампуса му, защото е много приятно за разходки там. Изглеждат, че имат много добра база. А за твоето питане бих те посъветвала да разгледаш за зимни дрехи и вземеш от extreme sport термо бельо, което ще ти помогне да издържиш минусовите температури горе в планината. Определено ще е голяма разликата и ще ти бъде много комфортно. Extreme sport имат много удобен физически магазин на бул. Княз Ал. Дондуков 42, където можеш да пробваш и дрехите, които си си харесал. Аз лично съм си пазарувала от там обувки и дрехи и мога да споделя, че всичко което предлагат е с високо качество и много издръжливо. Надявам се да съм ти помогнала поне малко и успех на лагера!
Благодаря много! Наистина много ми помогна, защото изобщо не съм запознат с магазините. Ще се отбия до магазина им да разгледам какво предлагат, но от сайта им вече си харесах няколко неща за лагера.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола