За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте, предстои еротична фотосесия и се чудя от къде мога да купя разни готини БДСМ аксесоари? Някой може ли да ми даде съвет къде да разгледам?
Здравей, мила! Поздравления за уредената фотосесия и куражът да участваш в такава. Аз не бих се навила поне, защото много ме е срам. Аз лично пазарувам често от cleopatrabg, ето връзка към техния сайт, ако искаш да разгледаш. Там съм срещала, че продават BDSM комплекти, които според мен ще ти свършат работа. Наскоро обновха сайта си и е станал много удобен за ползване като също така предлагат безплатна доставка над 99лв. Успех с фотосесията и се надявам да съм ти помогнала
Редактирано от автора , 23.09.2021 22:04:37
Като модел се изкарват страхотни пари и затова се занимавам с това. Бих ти препоръчала и ти да се ориентираш към това, ако си заинтересована. А за комплекта благодаря, че ми препоръча cleopatra. Съвсем бях изключила за тях. Много ми хареса как са обновили своя сайт. Преди съм пазарувала от тях бельо и си спомням, че беше много качествено. Иначе, ако имаш интерес пиши на лично да ти споделя моя опит в моята сфера.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!