Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте, наскоро започнахме ремонт и ми е много трудно не успявам да съчетая работата с това. Изпитвам голямо притеснение и тревога, вечер не мога да спя от какви ли не мисли, вече имам чуството, че се побърквам. Може да ви се струва смешно, но за мне всичко това е проблем и като че ли искам да се обърна към професионалист за мнение. Можете ли да ми препоръчате добра психоложка, държа да е жена? 
Здравей! Напълно те разбирам какво ти е с ремонт на главата. Аз помня когато на нас ни се наложи да се местим в новото жилище и трябваше да организирам всичко свързано с цялостно обзавеждане, кухни, бани и всичко както си е под колко стрес бях подложена. Щом търсиш психолог и при това жена бих ти препоръчала Силвия Маринова от psysense. Аз лично съм използвала нейните услуги при загуба на близък човек, когато смятах, че светът е свършил буквално. Благодарение на нея преудолях този тежък за мен момент и период. Споделъм ти url към нейният сайт psysense.bg за повече контакти.
Благодаря ти много за предложението мила! Свързах се със Силвия Маринова и успях да направя вече един сеанс. Наистина е голям професионалист и вече се чувствам сякаш е паднал частично товар от плещите ми. Ще продължим и още за напред, но вече съм много по обнадеждена благодарение на нея.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола