За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте, колеги фотографи напоследък се запалих да снимам диви животни. Ходя из горите, абе много готино и приятно занимание си е. Говорих с ловджии и ми споделиха, че си имало специално обувки. До сега лятото карах с маратонки, но вече есента дойде, а и зимата ще ми е трудно. Някой знае ли къде точно мога да намеря такива ловджийски обувки?
Здравей! Със страхотно хоби си се захванал. За обувките, които са ти споделили ловчиите са най-вероятно Alpina ловни обувки. Моя мъж е ловджия и това са обувките, които има и като цяло неговите колеги използват също. Закупени са от extreme-sport на бул. „княз Александър Дондуков“ 42, много хубав магазин за всякакви дрехи, обувки и стоки в различни спортове и хобита. Според мен това са обувките от които имаш нужда за твоето хоби. Успех и да споделяш снимки!
Много благодаря за насоката и бързия отговор. Още в петък посетих магазина и се подготвих. В събота бях да снимам, определно има много голяма разлика и е много по-удобно. Благодаря ти много за насоката, ще споделям снимки, разбира се!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!