За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Ей, аз протестирам! Пращам СМС-и, получавам кодове (за които си плащам), а когато получа кода и тръгна да го активирам ми излиза съобщение "Невалиден код".
Не ми се случва за първи път... преди време пак дискутирахме темата и бях посъветван да пробвам няколко пъти, но въпреки това не стана. Получих и съвет да пробвам с телеграма да изпратя кода, но каква е гаранцията, че ще приеме кода, когато той при мен идва като невалиден.
Не искам ментета - дайте нещо в оригинал!
Не ми се случва за първи път... преди време пак дискутирахме темата и бях посъветван да пробвам няколко пъти, но въпреки това не стана. Получих и съвет да пробвам с телеграма да изпратя кода, но каква е гаранцията, че ще приеме кода, когато той при мен идва като невалиден.
Не искам ментета - дайте нещо в оригинал!
Мисля, че ми имаш координатите и преди да постваш просто трябва да провериш
Готов съм да направим експеримент и ако ти си прав - връщам парите в десеторен размер но ако не си прав ти черпиш метър бира при кмета!
Обикновенно грешката е техническа при въвеждането! Има разлика в изписването на символите на дисплея на телефона и на монитора на компютъра
А тези, които се считат ощетени винаги сме ги компенсирали, доста от ВАС получават стимул - кодове но не съм чул да са изразили благодарност за това
Пробвах и е наред, просто трябва да се внимава! В получения от мен код двойка и Z на дисплея на телефона изглеждаха по един и същи начин
Готов съм да направим експеримент и ако ти си прав - връщам парите в десеторен размер но ако не си прав ти черпиш метър бира при кмета!
Обикновенно грешката е техническа при въвеждането! Има разлика в изписването на символите на дисплея на телефона и на монитора на компютъра
А тези, които се считат ощетени винаги сме ги компенсирали, доста от ВАС получават стимул - кодове но не съм чул да са изразили благодарност за това
Пробвах и е наред, просто трябва да се внимава! В получения от мен код двойка и Z на дисплея на телефона изглеждаха по един и същи начин
Редактирано от администратор , 03.02.2006 13:25:47
Пламене, не подскачай!
И в първия, и във втория, и в третия код нямам Z, нито друга буква, която да объркам. Пробвах на различни РСта. И да съм объркал единия код, ок, но и втория, и третия - мани, много ще трябва да те черпя "При кмета" (само не разбрах за всеки код по метър ли искаш? )
И в първия, и във втория, и в третия код нямам Z, нито друга буква, която да объркам. Пробвах на различни РСта. И да съм объркал единия код, ок, но и втория, и третия - мани, много ще трябва да те черпя "При кмета" (само не разбрах за всеки код по метър ли искаш? )
кръв, кръв искаме да се лее
може и светла бира
може и светла бира
Аз съм за бирата
и аз ама като не съм на диета сега мразя света и кририкувам снимки със страшна сила
jumbo, съчувствам ти, снощи те ожалих с тоя айрян, ама ти си знаеш... А иначе ние сме на далавера, ще понаучим туй онуй от твоите критики
да бе
аз като съм освирепял само разкъсвам
аз като съм освирепял само разкъсвам
jumbo
мен защо ме пропускаш
мен защо ме пропускаш
щото в момента пуцам с оръдието и не си ми паднал на мушка
кат взема снайпера тежко ти
кат взема снайпера тежко ти
куче със салам ще плашиш
зависи
моето знаеш ли как се плашеше от салам Камчия
направо го заобикаляше презрително от 2 метра
моето знаеш ли как се плашеше от салам Камчия
направо го заобикаляше презрително от 2 метра
За да коментирате, моля, влезте в профила си!