Популярни снимки за

Всички снимки

относно кодове с СМС

Ей, аз протестирам! Пращам СМС-и, получавам кодове (за които си плащам), а когато получа кода и тръгна да го активирам ми излиза съобщение "Невалиден код".
Не ми се случва за първи път... преди време пак дискутирахме темата и бях посъветван да пробвам няколко пъти, но въпреки това не стана. Получих и съвет да пробвам с телеграма да изпратя кода, но каква е гаранцията, че ще приеме кода, когато той при мен идва като невалиден.
Не искам ментета - дайте нещо в оригинал!
Мисля, че ми имаш координатите и преди да постваш просто трябва да провериш
Готов съм да направим експеримент и ако ти си прав - връщам парите в десеторен размер но ако не си прав ти черпиш метър бира при кмета!
Обикновенно грешката е техническа при въвеждането! Има разлика в изписването на символите на дисплея на телефона и на монитора на компютъра
А тези, които се считат ощетени винаги сме ги компенсирали, доста от ВАС получават стимул - кодове но не съм чул да са изразили благодарност за това
Пробвах и е наред, просто трябва да се внимава! В получения от мен код двойка и Z на дисплея на телефона изглеждаха по един и същи начин

Редактирано от администратор , 03.02.2006 13:25:47

Пламене, не подскачай!
И в първия, и във втория, и в третия код нямам Z, нито друга буква, която да объркам. Пробвах на различни РСта. И да съм объркал единия код, ок, но и втория, и третия - мани, много ще трябва да те черпя "При кмета" (само не разбрах за всеки код по метър ли искаш? )
кръв, кръв искаме да се лее

може и светла бира
Аз съм за бирата
и аз ама като не съм на диета сега мразя света и кририкувам снимки със страшна сила
jumbo, съчувствам ти, снощи те ожалих с тоя айрян, ама ти си знаеш... А иначе ние сме на далавера, ще понаучим туй онуй от твоите критики
да бе
аз като съм освирепял само разкъсвам
jumbo
мен защо ме пропускаш
щото в момента пуцам с оръдието и не си ми паднал на мушка
кат взема снайпера тежко ти
куче със салам ще плашиш
зависи
моето знаеш ли как се плашеше от салам Камчия
направо го заобикаляше презрително от 2 метра
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.