Популярни снимки за

Всички снимки

малко смях в петък

извадки от форума за фотография на хардуер.бг

Цифров фотоапарат Photoclip 7216 на Daisy Multimedia

Предимства:

- има mp3 player, само че трябва да се крепи жака в точно определена позиция, за да се чува стерео;
- има Web Camera, но не съм сигурен, че функционира;
- има диктофон, който работи!!!;
- може да снима кратки клипчета с 9,5 кадъра в секунда;
- изключително компактни размери – може да се носи в джоба, но понякога поскърцва;
- убер здраво пластмасово тяло (но не трябва да се изкарва от калъфчето и да се поставя с прекалено голяма сила на бюро, за да не стане на пихтия) !!!;
- невероятно красив и симпатичен дизайн;
- матрица 1,3 MPix и CMOS сензор;
- големия дисплей - 1.5 инча, но реално не може да се използва тъй като не разпознава коректно обектите и затова използвам визиора;
- 2 АА батерии достатъчни да се направят 10 снимки (50 ако батериите са алкални);
- вградената памет от 16МБ е напълно достатъчна за моите нужди;
- тъй като TV Out-a е практически неизползваем, кабела за него върши идеална работа като кабел за колонки;
- много добро качество на снимките;
- сравнително достъпна цена в порядъка на 50ЕU;
- има дата и час!!!;
- произведено в България!;

… въпреки всичко има и някои недостатъци:

- прекалено къс кабел за USB-то, а аз го държа постоянно включен за да мога да включа апарата без да се изтощат батериите (ако се купи USB удължител може да се снима спокойно в домашни условия);
- лентичката, с помощта на която се изкарват батерииките от гнездото се скъса на втория ден и от тогава ми се налага да вадя батериите с отверка;
- няма каквито и да било настройки;
- няма никакъв Zoom;
- налага ми се да слагам пръст между сензора и светкавицата, докато снимам за да не се появява кръгче от светкавицата в горния десен ъгъл на снимката, което е леко неудобно;
- в комплекта не е включен статив, поради което ми се нaложи допълнителното му закупуване;
- има и още, но просто сега не мога да се сетя за всичките;
да не изпопадате от масата
Тоя път ме утрепа

Jumbo,Jumbo.........
Е тва вече ме разби .
Дано не го видят от Canon, Olimpus, Fuji, Nikon и тн., че ще спрат да правят камери. Не могат да се преборят с родната конкуренция.
Хехехехе че са зле е така, но чак пък толкоз;) Това за статива е жестоко хехехе
Чета го за пореден път и се скъсвам да се смея! Хехехехе
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола