За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здраейте. Запален кулинар съм, обожавам да готвя и винаги съм искала просторна и хубава кухня. И ето, че сега ми се откри тази възможност, защото си построихме къща и се сдобих с прекрасна кухня, на която й предстои обзавеждане. Поръчала съм си страхото обзавеждане и електроуреди. Информирах се за възможно най-практичната подредба и ми попадна нещо за правилото на"работния триъгълник", но не беше описано какво точно представлява. Може ли някой запознат с темата да ми даде малко повече информация? Благодаря.
Привет. Праввилото на "работния триъгълник" се използва за оптимална подредба на основните електроуреди, а това са хладилник, мивка и печка. Идеята на това правило е да има лесен дотъп между тези три точки, за да осигурни по-голяма ефективност при готвенето. Повече детайли по темата вижте тук
За да коментирате, моля, влезте в профила си!