За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте. Наскоро започнах работа в магазин за мъжка мода. Като цяло гледам да се информирам за тенденциите в мъжката мода, за да съм максимално полезна на работното си място и да се докажа като добър служител. Сега моля за съдействие и за вашето мнение по следния въпрос: Какви са ключовите елементи за успешния стрийт стайл при мъжете? Има ли нещо по особено, което рябва да знам, за да мога да давам адекватни съвети? Благодаря предварително на атзовалите се.
Здравей. Според мен една от най- интересните особености на този стил е, че могат да се съчетават различни елементи и това да изглежда добре. Например, комбинацията от спортни обувки, елегантен панталон и кожено яке изглежда супер (поне на мен много ми харесва). Що се касае до елементите на успешния сртийт стайл, те за всеки могат да са различни, но според мен са: индивидуалност, удобство и практичност и аксесоари. Всичко това е една добре съчетана комбинация, дава прекрасен резултат. В тази статия, ще откриеш повече подробности по въпроса кликни тук
За да коментирате, моля, влезте в профила си!