Популярни снимки за

Всички снимки

Don't worry, be happy with 4coolpics дот цом!

Защо се тревожиш?

Има само две неща в живота, за които да се тревожиш – когато си добре със здравето или когато си болен. Ако си добре, тогава няма за какво да се тревожиш, стига да имаш фотоапарат! :)

Но ако си болен, има само две неща за които да се тревожиш – дали ще оздравееш или ще умреш.
Ако отиваш към подобрение, то тогава няма за какво да се тревожиш, стига яко да са ти заредени батериите! :)

Но ако умираш, има само две неща за които да се тревожиш – дали ще отидеш в рая или в ада.
Ако отидеш в рая, няма за какво да се тревожиш, стига да ти е достатъчна паметта на машинката! :)

Но ако отидеш в ада, ще бъдеш зает да се здрависваш със всички свои приятели-фотографи, да ги снимаш и да позираш до толкова, че няма и да се сетиш за безпокойство! :)

Така че, защо се тревожиш? Бъди щастлив с www.4coolpics.com!
Vox, tova e strhotno
Абе, Джъмбо и за Ада подготвен бе, егати професионалистите, ДИСКРИМИНАЦИЯЯЯЯЯЯЯ, а ние само ще се здрависваме, дано поне бирата да е по равно Ма, не вервам, пак ще ни отсвирят Ще си ида кротко и смирено в Рая, кват съм добра... За това ще си изпия бирата в четвъртъците

Редактирано от автора , 06.02.2006 23:42:01

ако откраднали колата, ако избягала жината
донт уори (полицията ще намери колата)
би хепи (но няма да открие жинатъ)
Воксе кефиш
Готов текст за реклама

Редактирано от автора , 07.02.2006 20:09:32

Браво, Вокс!! Как си го наредил само
Браво за текста , но както знаеш, апетита идва с яденето!
Искаме песничка, Voxi!
Да се пее по сбирките фотографски (между бирките)
Нещо като химн на coolpics-а ...
ceco, нямаш си работа!!... Щото аз си имам опашка!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола