Популярни снимки за

Всички снимки

може ли вашето мнение?

Здравейте. От няколко месеца работя в туристическа агенция и това, което чувам от колеги е, че  посетителските столове можели да формират мнението на клиента. По принцип аз нямам контакти с клиенти, защото съм секретар, но ми стана интересно да разбера.Та, моят върпос е: Как посетителските столове могат да оформят първото впечатление на клиенти и бизнес партньори за вашата компания, и какво това впечатление може да разкаже за вашия бранд? Благодаря предварително на отзовалите се.
Здравейте. Посетителските столове могат значително да оформят първото впечатление, което клиенти и бизнес партньори имат за вашия бранд и компания. Когато някой стъпи във вашия офис, първото нещо, което забелязва, са мебелите, на които ще седне. Също така, вниманието към детайла и комфортните столове могат да изпратят силно послание за грижата ви както към клиентите, така и към служителите си. Важно е да се помни, че първото впечатление е често най-запомнящото се, и посетителските столове могат да играят ключова роля в това. За всичко свързано с облика на посетителските столве научете повече тук.
Благодаря, че отделихте време да отговорите и да изкажете мнението си. Наистина не се бях замисляла над някои от тези неща, които изложихте като факти.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола