За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
мисля да не идвам защото според хороскопа съм заплашен от атентат
според официални източници цитирам
Четвъртък е един от сполучливите дни за Везните. На работното място не са изключени по-остри дебати с някого, които със сигурност ще достигнат до спорове. Последните няма да навредят на дейността ви или на отношенията с въпросния човек. Далеч по-значителни са събитията в личния живот на доста от Везните. Става въпрос за появата на привлекателна личност във вашето обкръжение, към която едва ли ще останете равнодушни. Не е изключено да се сближите и неусетно или нарочно да поставите началото на нова интимна връзка.

Четвъртък е един от сполучливите дни за Везните. На работното място не са изключени по-остри дебати с някого, които със сигурност ще достигнат до спорове. Последните няма да навредят на дейността ви или на отношенията с въпросния човек. Далеч по-значителни са събитията в личния живот на доста от Везните. Става въпрос за появата на привлекателна личност във вашето обкръжение, към която едва ли ще останете равнодушни. Не е изключено да се сближите и неусетно или нарочно да поставите началото на нова интимна връзка.
мерси за хороскопа и аз съм от справедливата зодия

аз си търся любовница везна за да ме скъса от.....

Пали веднага колата, до 18 ч. тъкмо ще успееш да си в Албата

нямам кола
а фотоапарат
а фотоапарат

Джъмбо, ква стана? - купи обектив и вече се ориентираш към нещо по-нежно и ... с висок разход/100

Запазена е маса за 30-тина

аз няма да мога да дойда тази вечер

абе след тези прогнози аз още се колебая

Тези ще вземат да познаят... Аз отдавна замислям покушение.. Да им се не види... гадатели с гадатели.. пак ми объркаха сметките

Ела де, ще е весело да гледаме един Джъмбо с омекнали крака и розов поглед да се рее високо над-бирите
Ако това стане обаче, отпадаш от утрешната среща

Ако това стане обаче, отпадаш от утрешната среща

Редактирано от автора , 09.02.2006 14:13:58
утре кино и точка по въпроса
комедия
тъпа
без да мислиш
само да си хилиш тъпо
и пуканки
и кола
и така!!!
комедия
тъпа
без да мислиш
само да си хилиш тъпо
и пуканки
и кола
и така!!!
Jumbo, ти нали не пиеш бе?

е днес ще пия
стига да има някой да почерпи
ако няма пак ще пия
стига да има някой да почерпи

ако няма пак ще пия

За да коментирате, моля, влезте в профила си!