Популярни снимки за

Всички снимки

Как да изберем правилната козметика

Привет. Дъщеря ми навлиза в периода, в който желае да използва козметика. И аз като широкоскроен човек, искам да откликна на нейното желание. Но желая и предварително да се информирам за някои неща по темата, като например: Как да изберем правилната козметика за нейния тип кожа? Мисля, че това е основният и най-важен въпрос, по който трябва да се информираме, преди да пристъпим към покупки. Ще се радвам да се отзовете на питането ми. Благодаря ви.
Здравейте. Изборът на правилната козметика зависи от типа на вашата кожа. За мазна кожа е препоръчително да изберете леки, некомедогенни продукти, които контролират омазняването и предотвратяват акне. За суха кожа са подходящи хидратиращи кремове с масла и овлажняващи съставки. За чувствителна кожа е важно да се използват натурални продукти без аромати и агресивни химикали. За комбинирана кожа е добре да се заложи на козметика, която поддържа баланса между различните зони на лицето. Препоръчвам ви да прочетете тази публикация по темата. Дано ви е от полза.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола