За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте. Тази година за пръв път ще правя вино и да използвам гроздомелачка за целта. В тази връзка, искам да избегна нежелани ситуации и именно заради това с еобръщам към вас. Каква е често срещаната грешка при подготовката на гроздето за обработка с гроздомелачка и как може да бъде избегната тя? Ще се радвам, ако ми дадете малко повече информация по темата, защото наистина ми е важно, а съм долачот мисълта, че няма какво да се обърка. Предварително благодаря на отзовалите се.
Здравейте. Една от често срещаните грешки е неправилната подготовка на гроздето. За да се избегне този проблем, трябва да измиете гроздето добре, да го почистите от отпадъци и да го приведете във вид, готов за обработка. Така ще осигурите оптимални условия за работата на гроздомелачката и ще получите качествен продукт. Повече онлайн информация, можете да намерите в тази публикация. Дано ви е от полза. Успех.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!