Популярни снимки за

Всички снимки

Списък на пътуващите в петък!

Пътуващите в петък да се запишат в тази тема за да улесним Kolov

Редактирано от администратор , 17.02.2006 19:43:55

ние тримата + балевски /евентуално/ и mitkowin сме за петъка
Към момента и ще пътуваме също трима.
ами при такава компания как да не отидеш с един ден по рано .пишете ме и мен в петък 2 бр( семеиство мъж и жена) красиви и интелигентни човека
kolov, имам много голяма молба най-вече към теб, а и към другите форумци! Мога ли да си взема кучето, тоя път съм много затруднена да я оставя някъде?
Все пак е животно и се чувствам длъжна, да ви запозная задочно с нея, за да прецените http://www.4coolpics.com/show.php?id=29383.
Моля, някой да го активира, че не знам как!
Начи, тя не знае, че е куче, обича всичко и всички, никога не и е минавало през ум, че може да хапе, дори на игра. Вътре беля няма да направи, обещавам да не и даваме бира ! Това от което се притеснявам е, че ако я държим много затворена сама вътре, може да плаче и притеснява другите наоколо, но не виждам причина за това, ще я водим да снимаме.
Моля, обаче за по-бързичък отговор, защото ако е отрицателен, трябва да се чудя какво да я правя по-овреме.
Ако я приемете, тя ще птътува в събота.
евентуално и аз
с аги

ще се радвам да има пилешки воденички много си падам по такива
si111,ако може да спи отвънка, AGISOFT
записвам ти и на теб тройна стая,на Светал спалня, dephil на теб съм писал двойна стая или трябва тройна? jumbo за вас двойна стая ,а балевски и mitkowin ?дробчета и сърца

хаха за вас 2 на стая :-)
аз съм сам

жалко че няма воденички
излизат по надалавера и съотвено се изяждат повече

тцтцтц кви тънки сметки
kolov: не искам тройка - по скоро една двойка и другата двойка като си я поделят - имам странни мисли за нощите в главата
kolov, не може, никога не е спала на вън. Благодаря за навременния отговор. Ще мисля друг вариант.
jumbo,няматакива сам,ще се комбинираш с някой, AGISOF добре
Как завиждам безобразно...Да се забавлявате и за мен! Аз през това време ще снимам модели, пууу...:)
borissov, Ето кой ще пълни сайта, доде си пием питието! :)
А, море ще пълня аз...Трябва скоропостижно да си спретна портфолио с фешън снимки, гадост. Ама нема начин...
Аги, к`ви мисли ти се въртят в главата?!
Не искал тройка! Хм! а балдъзата с кого е тогава? Бе вземи и за нея една спалня, пък ще се намери някой да уплътни нещата!
kolov - двойна стая
ами хм
от сайта на хотела който гледах останах с друго впечатление ама карай
dephil,ок
jumbo,ти с кой може да спиш да ви пиша в една стая
Джъмбо, яяяяя да те видя сега какво ще отговориш, въпросче ти задава човека
ами ако е спалня ще трябва да е с девойка
ако е с достатъчно раздалечени може и с някой който не чува
добре де и все пак
сигурно ще съм с човека от никон
така че първата вечер май ще съм сам
ако не става някой да каже който иска да сме заедно