За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Пътуващите в петък да се запишат в тази тема за да улесним Kolov

Редактирано от администратор , 17.02.2006 19:43:55
ние тримата + балевски /евентуално/ и mitkowin сме за петъка

Към момента и ще пътуваме също трима.

ами при такава компания как да не отидеш с един ден по рано .пишете ме и мен в петък 2 бр( семеиство мъж и жена) красиви и интелигентни човека

kolov, имам много голяма молба най-вече към теб, а и към другите форумци! Мога ли да си взема кучето, тоя път съм много затруднена да я оставя някъде?
Все пак е животно и се чувствам длъжна, да ви запозная задочно с нея, за да прецените http://www.4coolpics.com/show.php?id=29383.
Моля, някой да го активира, че не знам как!
Начи, тя не знае, че е куче, обича всичко и всички,
никога не и е минавало през ум, че може да хапе, дори на игра. Вътре беля няма да направи, обещавам да не и даваме бира
! Това от което се притеснявам е, че ако я държим много затворена сама вътре, може да плаче и притеснява другите наоколо, но не виждам причина за това, ще я водим да снимаме.
Моля, обаче за по-бързичък отговор, защото ако е отрицателен, трябва да се чудя какво да я правя по-овреме.
Ако я приемете, тя ще птътува в събота.

Все пак е животно и се чувствам длъжна, да ви запозная задочно с нея, за да прецените http://www.4coolpics.com/show.php?id=29383.
Моля, някой да го активира, че не знам как!

Начи, тя не знае, че е куче, обича всичко и всички,

Моля, обаче за по-бързичък отговор, защото ако е отрицателен, трябва да се чудя какво да я правя по-овреме.
Ако я приемете, тя ще птътува в събота.

евентуално и аз
с аги
ще се радвам да има пилешки воденички много си падам по такива
с аги

ще се радвам да има пилешки воденички много си падам по такива

si111,ако може да спи отвънка, AGISOFT
записвам ти и на теб тройна стая,на Светал спалня, dephil на теб съм писал двойна стая или трябва тройна? jumbo за вас двойна стая ,а балевски и mitkowin ?дробчета и сърца
записвам ти и на теб тройна стая,на Светал спалня, dephil на теб съм писал двойна стая или трябва тройна? jumbo за вас двойна стая ,а балевски и mitkowin ?дробчета и сърца

хаха за вас 2 на стая :-)
аз съм сам
жалко че няма воденички
излизат по надалавера и съотвено се изяждат повече
тцтцтц кви тънки сметки
аз съм сам

жалко че няма воденички
излизат по надалавера и съотвено се изяждат повече
тцтцтц кви тънки сметки

kolov: не искам тройка - по скоро една двойка и другата двойка като си я поделят - имам странни мисли за нощите в главата

kolov,
не може, никога не е спала на вън. Благодаря за навременния отговор. Ще мисля друг вариант.

jumbo,няматакива сам,ще се комбинираш с някой, AGISOF добре
Как завиждам безобразно...Да се забавлявате и за мен! Аз през това време ще снимам модели, пууу...:)
borissov, Ето кой ще пълни сайта, доде си пием питието! :)

А, море ще пълня аз...Трябва скоропостижно да си спретна портфолио с фешън снимки, гадост. Ама нема начин...
Аги, к`ви мисли ти се въртят в главата?!
Не искал тройка! Хм! а балдъзата с кого е тогава? Бе вземи и за нея една спалня, пък ще се намери някой да уплътни нещата!

Не искал тройка! Хм! а балдъзата с кого е тогава? Бе вземи и за нея една спалня, пък ще се намери някой да уплътни нещата!

kolov - двойна стая

ами хм
от сайта на хотела който гледах останах с друго впечатление ама карай
от сайта на хотела който гледах останах с друго впечатление ама карай
dephil,ок
jumbo,ти с кой може да спиш да ви пиша в една стая
Джъмбо,
яяяяя да те видя сега какво ще отговориш, въпросче ти задава човека

ами ако е спалня ще трябва да е с девойка
ако е с достатъчно раздалечени може и с някой който не чува
ако е с достатъчно раздалечени може и с някой който не чува
добре де и все пак

сигурно ще съм с човека от никон
така че първата вечер май ще съм сам
ако не става някой да каже който иска да сме заедно
така че първата вечер май ще съм сам
ако не става някой да каже който иска да сме заедно
Джъмбо, няма ли да гушкаш обектива?

За да коментирате, моля, влезте в профила си!