За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Привет на всички във форума! Започнах по-активно да тренирам във фитнеса и да се разхождам повече, но усещам, че ми липсват някои аксесоари. Чудя се какъв сак или раница да си взема, трябва ли ми специална шапка за тренировка, ръкавици, чорапи? Понякога просто се обърквам от голямото разнообразие. Затова ще се радвам ако ме насочите към конкретно място, от където вие пазарувате и сте доволни, за да разгледам и аз. Благодаря на отзовалите се.
Здрасти! Страхотно е, че тренираш активно! От аксесоарите, най-важни са удобна раница или спортен сак за екипировката ти – търси такива с достатъчно отделения и здрав цип. За фитнес може да ти е полезно да имаш фитнес ръкавици, за да предпазваш ръцете си, и качествени спортни чорапи, които да предотвратяват протриване. Шапки и ръкавици също са добри за спорт на открито, особено в по-студено време. Винаги избирай аксесоари от доказани спортни марки, тъй като те гарантират издръжливост и функционалност. Аз основно си пазарувам от Dress4less.bg Там се предлага всичко необходимо на добри цени и високо качество. Успех.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!