Популярни снимки за

Всички снимки

Сбирка <Вили Костенец> снимки, случки, впечатления ...

За начало една обща снимка, направена с много зор - народа не искаше да се подреди правилно :) а моделката разсейваше Митака та се наложи да ни снима и Вадин

"кадри от многобоя"

Редактирано от администратор , 25.02.2006 08:03:53

Jumbo не изпуща нищо
ааааааа, това с Джъмбо е готино
Male horaaa kak me e qd 4e ne uspqh da doida 6te si izqm u6ite :( trqbva mnogo gotino da ste si izkarali :) dano drugiq pat da uspeia vashite sbirki me zaintriguvaha strashno mnogo i me4taq da se implantiram kum vsi4ki vi MNOGO STE GOTINI !!!
На мен много ми хареса хотелаааа

Дали да не вземем да си го резервираме от сега за НГ?

Редактирано от автора , 20.02.2006 15:04:03

Козмо, готина идея!
дам идеята е добра
таман мисля около 1.01.07 да почвам да си търся гадже и ето може да има голям избор
KOZMO: ПОДКРЕПЯМ ТЕ НАПЪЛНО - даже не само за тая нова година
AGISOFT Важното е че научи бинин да плува
Гафа: ДААААААА - добре си ни беше
Тук е мястото да изкажем специални поздравления и благодарности към домакина за уютната и артисти4на атмосфера,която завидно добре е съумял да създаде в комплекса.Както и на вси4ки останали, които с присъствието си допринесоха за общото празни4но настроение.
зелда

Редактирано от автора , 21.02.2006 10:24:05

Идеята за НГ ми допада Козмо е права-май по-добре от сега да запазим хотелчето:)
Присъединявам се към изказаните благодарности на Зелда към домакина на хотела Колов, както и към целия негов персонал:)))
mmmmmmmmmmm da edno nezabravimo izjivqvane , blagodarnosti i ot men za organizatora i za vsi4ki 4udesni hora s koito bjh tam, samo shte triabva da pregovarjme s Kolov za restoranta i personala...
хайде и тук - Благодарности на Колов! Много целувки на децата и поздрави на жената(извиняваме се още веднъж за цялата олелия и шумотевица)
Идеята за НГ е повече от чудесна!!!
ехо,Благодаря на всички,наистина понеделника изглеждаше мнага пуст без вас ,чак днеска си починах ,винаги сте добре дошли
дааа беше много весело и приятно....Колов, благодарим много за гостоприемството!!!
На сбирката в хотел "Езерото" връчихме наградата за месец януари в конкурса "Красива Всеки Ден".
Всеки месец наградата за модела върху избраната ог журито фотографията е услуга за разкрасяване на стойност 100 лева в салони за красота "Дима Стил"
http://www.4coolpics.com/k_krasiva.php

Наградата е за модела на Таньо Камбуров - teo05

Честито!
Вече се оглеждаме за февруарската награда - бъдете активни, снимайте, качвайте, гласувайте и се забавлявайте!

Чудя се с какво да наградим модeло на Gafa :)
100 метра черва за луканки?
Ма верно ме разсейва
За модела на Гафа един наръч пресна тревица внос от Австралия, че по наште географски ширини нема по това време на годината!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола