Популярни снимки за

Всички снимки

относно снимките около маса

много пъти съм заявявал че не желая да ме снимат докато се храня пия или водя разговор с някой докта сме седнали на маса и или къдети да е било другаде

и много пъти тази с моя молба никой не се съобразява!!!

ами съобразете се
седнал съм на маса и искам да съм спокоен, да си се отпусна и да си прекарам весело

е не мога да си прекарвам весело при положение че все ще се намери някой който да ме снима как съм се напил или че имам магданоз по зъбите

ако вас това е някаква форма на бай брадър то за мен е обидно и натоварващо

може да не правя някави уникални снимки но все пак съм човек естет
снимките на маса нямат грам естетика
снимките на които сме пили малко повече може да се харесват на останалите и да ги веселят но не веселят човека който е на тях
съобразете се малко с личното пространство
когато някой каже не значи не
още малко ще почнем по разните кенефи да се снимаме как клечим

ако толкова искате снимки за спомен аколо маса помолете човека и ако каже да снимайте но по начин не който да го осмеете а така че да си имате спомен

всички ви е хванала някаква карикатурност по оношение на снимането и не знам защо....

кажете ми колко пъти сте ме видяли да нося апарат и да снимам всичко дето що е на масата и после да го правя публично достояние???

ако толкова искате да изпробвате снимачните си умения
пленери и конкурси дал господ

когато сме се събрали за по бира 2,4или 8 значи пием бира и си говорим на теми всякакви

у вас като обядвате си държите апарат на масата и се снимате един друг докато дъфчете ли???
силно се съмнявам

ако се чуствате коректни и поне малко вежливи питайте човека седнал до вас или през 3 стола дали е съгласен да го снимате

а не вдигате и независимо че ви казва не ме снимай вие пак снимате и после си умирате от кеф

това не е фотография

това е чалга

поне за мен е
Въпреки че досега не съм бил (за съжаление) на сбирка с вас, смятам че Джъмбо е много прав като протестира. Никак не е приятно да се видиш изтипосан в неугледна и за теб самия поза, при това в снимка публикувана в нета. Ако толкова са ви засърбели ръцете да изненадате някой, то нище не пречи после снимката да се прати на човека по мейла , а не да се качва в профила. Ама всеки сам си решава...
Съгласен с Джъмбо
Мда...съгласна съм
mi daaa prav si
Добър превантивен ход
Ами ако някой те е заснел в джакузито брои ли се?
Абсолютно съгласен с Джъмбо!
Съгласен, разбира се! Можем да се веселим всякак, но поне публикацията на снимка изисква съгласие на снимания.

jumbo, поне думичката "Господ" се изписва с главна буква ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Че не употребяваш препинателни знаци може да е стил, макар и да затруднява, и изопачава понякога смисъла на думите. Хе, прочее ти пътни знаци не признаваш и ги отнасяш като jumbo знак "Осигури предимство", та другите!
сигурно се изписва ако си вярващ....
аз го ползвам като клише
вярвам в други неща
съгласен за снимките на маса

а от джакузито може ли
може
стига да се вижда характерното мускулно орефляване
иначе ако не се вижда не съм навит
ами да - така си е Джъмбо!
и аз не ходя по сбирки ( за което много съжалявам), но дори и да ходех не бих искала да съм на мястото, което описваш - с магданоз по зъбите
а всъщност снимките от маси в Клуб-а ги гледам само информативно понякога - да се информирам кой кой е
jumbo
jumbo абе гледам си снимките ама освен седалищни мускули на някои видни форумци други мусколи не виждам в джакузито тъи че си остават за личният ми архив или ако някоя дама ми се помоли мога и ги покажа
jumbo
Мисля че след написаното много хора ще си вземет бележка.

Случва ми се понякога да щракам без предупреждение, но се съобразявам с нежеланието на субекта да не бъде сниман. Снимките правени така са просто запечатан интересен миг за личен спомен, а не с цел публикуване. Държа на естетиката и във фотографията харесвам преди всичко красивото. Репортажите не ми допадат и мисля ,че имат стойност просто колкото да документират дадено събитие.
Искрено се надявам от няколкото клубни снимки които съм публикувала да няма недоволни, в противен случей просто ще ги изтрия.
Заставам абсолютно зад Джъмбо по тоя въпрос!!!

VoxGabrieli Изобщо не съм съгласна със теб!!! Възпитана съм от една дълбоко вярваща баба. Голям човек!!! Тя беше моят духовен учител. Според нея, това са абсолютни глупости. Човек носи бог в себе си, казваше тя. Той не е в църквата. И дали ще го наричаш с гръмки имена или не, как ще назоваваш пророка му, или на кои негови представители на земята ще целуваш ръка или не, няма никакво значение. Ако го няма в душата ти, си е живо лицемериe и цялото му име да изпишеш главно. А ако го носиш, няма също така, никакво значение, той не се ласкае от титуловане, той е бог и доброта и простичко го има!!!

Редактирано от автора , 21.02.2006 00:43:50

Добре дее, аз няма да те снимам, на маса или без маса, обещавам, спи спокойно! :)

Прочее, пише се дъвча, а не дъФча...
голям си каун
темата е сериозна

и много добре знам как се пише
може нарочно да съм го написал така

ама явно ти си от чалгата дето си умре за такива снимки
Не забелязах човека да те нарече "каун", "кратун" или както и да е!!! Би могъл да се държиш сериозно и възпитано, мисля!

И тия квалификацийки - ти си такъв, оная е онакава, ама оня е те такъв - малко ми жабунясват 4coolpics-а! Независимо дали са в прав текст тук, в клуба, или на поредната бира където и да е, между 5-6 или колкото халби, такива приказки и мисли всяват българщина в оня, най-българския смисъл на думата! Неприятно ми е да пиша това, неприятно е, че се стигна да си го помислям. Хора сме – всеки си има недостатъци. Ако някому не се харесва нещо у другия и то е неизвинително, то редно ми се види нещата да се изясняват помежду хората, и при невъзможност за изглаждане на взаимоотношения, последното което да се прави трябва да е въвличането на други, на "масите" в спор или клюка. Минираме си хубавото место тук - Coolpics-а! Призовавам всички – и първо теб, jumbo – за мярка на приказките и мислене дали си струва да засягаш когото и да било!!!

Иначе обещавам, че ще те дебна другия път в джакузито и няма не искам!!! Аре, мина ми! Умната!
VoxGabrieli

Редактирано от автора , 22.02.2006 10:51:01

VoxGabrieli със своята страст да снимаш около масата не мислиш ли че може и ти да си причината да пусна тази тема тук!!!!
jumbo, де си се видял изтипосан от мене в публикувана снимка!??? Или не става дума за тебе!??? Или даже и да е така, няма по-пряк и честен начин за диалог между человеци!??? Мисли, човече!!! То верно, че олицетворяваш с прякора си половин чудесна поговорка, ама се и вживяваш!... Направи крачка вляво и погледни пак ситуацията! И ако не схващаш, направи две вдясно и пак се огледай!
добре приемаме че ти си невинен и всеблаг и забравяме
Не, не... виновен съм, ама не каза как и в какво!? jumbo, опитвам се да ти кажа, че точно ти нямаш повод за словоизлияния.

Аре сега - аз съм злия демон, дето ви изтипосва грозни до неузнаваемост и с тая мисия живота съм роден! jumbo, на теб не пратих ли кадро твое да си кажеш думата!??? И какво стана с това кадро, я кажи!? Да не споменавам други хора тук. Ееееее! Хора ли сме или слоне!?!?!?

Редактирано от автора , 22.02.2006 17:28:24

аз говоря за себе си и не намесвам друг
ти ако си гузен за нещо аз не ти се бъркам но явно си гузен щом зачекваш

не съм нечий оратор винаги сам си говоря и си седя зад тезата
на всяка сбирка при кмета те виждам с апарат на масата и не веднъж съм казвал да не ме снимаш....
отнася се и за други

трябваше ли да изкрещя тук във форума за да се осъзнаете???

в един момент ми прекипява като гледам доволни усмивки над сложени на статив на масата сапунери чакащи да уловят кога точно съм най кретеноидно застанал

ами омръзна ми.... ама много...

на масе седя и пия и искам да се чувствам добре
не искам после да си гледам пиянската мутра някъде и под нея щастливо ухилени коментари
не мерси
не съм ексхибиционист

съберете се там групичката масощракачи и се се снимайте на воля един друг
ама далече да не ми святкате в очите
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола