За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Не каза какво стана с кадрото, дето ти пратих за мнение! При това снимано не на маса!!!
Нейсе! Гузен си ти. Аз съм до тук!
Нейсе! Гузен си ти. Аз съм до тук!
И нека се намеся и аз; явно душите ви публичност търсят, та не си вдигнете телефоните.
Призовавам ви всячески да избягвате обидни епитети и сравнения: от обратното сайта заприличва на Женския пазар. Кой те грозно изтипоса Jumbo, та така си се жегнал - не може ли лично да му кажеш или трябва пак масови, ненужни припирни да има? Популизъм лъха от темата ти (естествено е, че си прав). А за религия и политика - нека да не става дума; темите са необятни и всеки ще е токлова прав, колкото и опонента му.
Благодаря ви, че прочетохте мнението ми. Предлагам съвети и разрешения на всякъкви проблеми (без моите) на следващата ни стеща (Бог знае къде).
Призовавам ви всячески да избягвате обидни епитети и сравнения: от обратното сайта заприличва на Женския пазар. Кой те грозно изтипоса Jumbo, та така си се жегнал - не може ли лично да му кажеш или трябва пак масови, ненужни припирни да има? Популизъм лъха от темата ти (естествено е, че си прав). А за религия и политика - нека да не става дума; темите са необятни и всеки ще е токлова прав, колкото и опонента му.
Благодаря ви, че прочетохте мнението ми. Предлагам съвети и разрешения на всякъкви проблеми (без моите) на следващата ни стеща (Бог знае къде).

какъв популизъм те гони бе???? да не би да има квоти за модератори или привилигирована сган че да илизам с популизам
баси значи не мога изокам без да се сметне че е популизъм...
ОК
баси значи не мога изокам без да се сметне че е популизъм...
ОК
Напълно подкрепям jumbo,масата е за пиене и ядене ,не е за снимане
хаха
евалата бате!
един наш общ приятел има хубава идея - пирамида за фотоапарати...
за тези, които не са ходили в армията - пирамида се казва на мястото, където се подреждат автоматите и другото оръжие...докато войската се храни ;-) спи или въобще прави нещо, при което не и трябва оръжие ;-)
евалата бате!
един наш общ приятел има хубава идея - пирамида за фотоапарати...
за тези, които не са ходили в армията - пирамида се казва на мястото, където се подреждат автоматите и другото оръжие...докато войската се храни ;-) спи или въобще прави нещо, при което не и трябва оръжие ;-)
torbalan -
за идеята.
Иначе "При кмета" редовно ни тарашат за оръжие, но на апаратите не им обръщат внимание - явно не ги смятат за сериозно оръжие
. A те са си, brothers in arm!
jumbo е прав по принцип - една народна мъдрост казва, че когато човек пие вода, и змията не го закача ...

Иначе "При кмета" редовно ни тарашат за оръжие, но на апаратите не им обръщат внимание - явно не ги смятат за сериозно оръжие

jumbo е прав по принцип - една народна мъдрост казва, че когато човек пие вода, и змията не го закача ...

Jumbo - не исках да те засегна, бе, само искам да не се дърляте излишно. Всички прочетоха темата ти - целта е постигната; няма нужда да се тъпче на едно място.
П.П. И недей скача като ощипан всеки път, когато някой е на различно мнение от теб.
Иначе си готин - щи звънна
П.П. И недей скача като ощипан всеки път, когато някой е на различно мнение от теб.
Иначе си готин - щи звънна

обземат ме съмнения
дали след като се използва израза "щи звънна" за ника гешко не се крие пилещарчето което не иска да се издаде че и се излиза с прилично дебел мъж в разцвета на силите си
дали след като се използва израза "щи звънна" за ника гешко не се крие пилещарчето което не иска да се издаде че и се излиза с прилично дебел мъж в разцвета на силите си

jumbo: прилично дебел мъж в разцвета на силите си
Астрид Линдгрен

Астрид Линдгрен
jumbo, ще ти трябвт и гащи с перка, усещам!

geshko грижи никакви какво са 40 000 евро за да съм с любимата
пък де да знам може и по-малко да ми вземат

пък де да знам може и по-малко да ми вземат

Напълно съм съгласен с jumbo
Прав си приятелю! Никой няма право да те снима без твое разрешение! Напълно съм съгласен с теб! Колкото и да е забавно ,всяко нещо си има мяра!Крайностите винаги са били нежелателни !

kakva ljubima kvi 5 lv, be?! tuk malko se izhvurli kato ... na peisak
hahahahaha
apropo, ako imash 40 000 EUR po-dobre zasnemi niakoi film, che tova operatorsko m-vo se pohabiava s toia fotoaparat

apropo, ako imash 40 000 EUR po-dobre zasnemi niakoi film, che tova operatorsko m-vo se pohabiava s toia fotoaparat

значи пак не су разбрал....
първо бъди учтив пиши на кирилица че маймуницата е неразбираема
после 40 000 платили за да преселят доктора в новата му обител
та за това казвам че за теб може и по-еФтинко да мина
първо бъди учтив пиши на кирилица че маймуницата е неразбираема
после 40 000 платили за да преселят доктора в новата му обител
та за това казвам че за теб може и по-еФтинко да мина

mnogo dobre sam razbral; vmesto da davash EUR 40 000 za men - zasnemi nekoj film, che operatorskoto deto si go uchil da ima faida ot nego.
P.S. Ne sam bil razbral az - toia tvoia "slojen "nachin na izraziavane
P.S. Ne sam bil razbral az - toia tvoia "slojen "nachin na izraziavane

Големи мъже, а се държите като момченца.
Да рече човек, че не се познавате, не сте се срещали, не сте седяли на една маса / в контекста на темата/
Цупите се и се впрягате като млади булки.
Хайде, бъдете приятели ! Харесвам всички ви и ми е мъчно да чета тези препирни
Да рече човек, че не се познавате, не сте се срещали, не сте седяли на една маса / в контекста на темата/

Цупите се и се впрягате като млади булки.
Хайде, бъдете приятели ! Харесвам всички ви и ми е мъчно да чета тези препирни

MamaNaDvama

Извинявам се от мое име, ако "кървавия" ни "спор" изглежда реален.
Спирам до тук

Спирам до тук
Мдааа... Маме!
Ден преди прошка да припомня тук хубавия израз „оглушително мълчание“ със следния сладък и може би вече старичък виц:
Двама вече утвърдени психоаналитици, се разхождат по брега на Темза в един рядко слънчев за Британия ден. Тече кротък разговор и наслада от общуването между стари приятели, когато откъм реката се чуват викове за помощ. Help! Help! – дави се човечеца... След кратка (по тертипите на психоаналитичен сеанс) пауза в разговора, предизвикана без съмнение от ситуацията, сър Оуен проронва:
– Джордж, този човек има проблем!
– Да! – съгласява се Джордж несмутимо. – Но е добре, че говори за него! „Good for him to speak about it!“

Ден преди прошка да припомня тук хубавия израз „оглушително мълчание“ със следния сладък и може би вече старичък виц:
Двама вече утвърдени психоаналитици, се разхождат по брега на Темза в един рядко слънчев за Британия ден. Тече кротък разговор и наслада от общуването между стари приятели, когато откъм реката се чуват викове за помощ. Help! Help! – дави се човечеца... След кратка (по тертипите на психоаналитичен сеанс) пауза в разговора, предизвикана без съмнение от ситуацията, сър Оуен проронва:
– Джордж, този човек има проблем!
– Да! – съгласява се Джордж несмутимо. – Но е добре, че говори за него! „Good for him to speak about it!“
- Давим сееее!
- Макя, да не съм те бутнАл язе?
- Макя, да не съм те бутнАл язе?
За да коментирате, моля, влезте в профила си!