За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
На 19.02 на сбирката на клуб 4coolpics се проведе гласуване за определяне на победителите в конкурса за снимките от Свиленград.В гласуването учавствуваха всички форумци, присъстващи на това мероприятие.Място на гласуването - хотел "Езерото" - Вили Костенец.
След преброяването на гласовете, журито определи следните награди осигурени от Община Свиленград:
Една Първа награда в размер на 250лв, която се присъжда на снимката на Иван Пеев(Gafa)-"Там в далечината"

Две втори награди по 100лв
1 Eдната на Никола Борисов(Borissov) за снимката"O Fortuna"

2 втората на Юлита Златкова(ZJS)за снимката

и
една трета награда по 50лв на Корнелия Георгиева
(lina) за снимката"Баба Стояна"

наградите ще бъдат връчени при откриването на изложбата в гр. Свиленград на 02 март от 16 часа в сградата на Общинска администрация в град Свиленград.
заповядаите
След преброяването на гласовете, журито определи следните награди осигурени от Община Свиленград:
Една Първа награда в размер на 250лв, която се присъжда на снимката на Иван Пеев(Gafa)-"Там в далечината"

Две втори награди по 100лв
1 Eдната на Никола Борисов(Borissov) за снимката"O Fortuna"

2 втората на Юлита Златкова(ZJS)за снимката

и
една трета награда по 50лв на Корнелия Георгиева
(lina) за снимката"Баба Стояна"

наградите ще бъдат връчени при откриването на изложбата в гр. Свиленград на 02 март от 16 часа в сградата на Общинска администрация в град Свиленград.
заповядаите

Редактирано от администратор , 02.03.2006 21:09:24
Благодаря на всички за признанието и още веднъж на организаторите за предоставената ни възможност да посетим техния прекрасен край и да се запознаем с неговите чудесни хора! Радвам се, че застанах редом с такива професоналисти като Борисов и Пеев! Честито и на тях, както и на Юлита! До нови срещи!

Светал, пусни ми списък с имената на авторите, които ще участват в изложбата. Ще ми трябва за да им сложа отличителния знак

Честито на наградените!

Честито

Честито на отличниците!!!!

Еее, благодарско на гласувалите за моето кадро, ще черпя като се прибера, живот и здраве :)) Честито и на другите пичиливши!
Честито на всички!! Снимките са страхотни

Честито и от мен!!!

Плаката за изложбата:

Направа: Весето от Рекламна агенция "Дженифер"

Направа: Весето от Рекламна агенция "Дженифер"

Браво на Вас - хубави снимки! На наградените ЧЕСТИТО!!!

Честито на всички наградени и на участващите в изложбата!
Плаката е чудесен!!!
Плаката е чудесен!!!

Страшни са...макар че мен третата ми хареса най-много

За да коментирате, моля, влезте в профила си!