За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте, направих два опита да получа код за активация на допълнителна услуга, но получавам следното съобщение: "Неразпозната заявка...."
Спазвам точно инструкцията, но ... абонат съм на Мтел. Ще помоля,за Вашата помощ по въпроса.
Предварително Ви блгодаря!
Спазвам точно инструкцията, но ... абонат съм на Мтел. Ще помоля,за Вашата помощ по въпроса.
Предварително Ви блгодаря!
Изпратих Ви кодове за компенсация на e-maila Ви, докато разберем има ли проблем и какъв е
Редактирано от администратор , 24.02.2006 16:12:35
току що "изхабих" 1,2лв - получих код и го активирах без прoблем!
много е просто - набирате текст pics и пращате SMS на тел 1925
Внимание! Не слагайте кода на оператора пред 1925!
пише го тук:
http://www.4coolpics.com/howto.php#2
това е кода, който получих и активирах
bUY3iAXtYF
Я сега ми обяснете Вие какво сътворихте
много е просто - набирате текст pics и пращате SMS на тел 1925
Внимание! Не слагайте кода на оператора пред 1925!
пише го тук:
http://www.4coolpics.com/howto.php#2
това е кода, който получих и активирах
bUY3iAXtYF
Я сега ми обяснете Вие какво сътворихте
Редактирано от администратор , 24.02.2006 16:35:12
ха, и аз имах проблем
пратик kasabira на 1925
ама никва каса не дойде...
пратик kasabira на 1925
ама никва каса не дойде...
Админе веднага да проучиш проблема и докато го научиш 2 каси бира компемсация
брей! Вие мира нямате - все ви се кърка нещо
Редактирано от администратор , 24.02.2006 16:49:07
ако може каменица...
:) Благодаря за бързата реакция! Разбира се, че прочетох внимателно обясненията на процедурата, изпратих pics (само) на тел 1925.Резултата го описах по-горе.
Сещам се, че телефона ми е от корпоративна група (служебен е) и се питам дали не са забранени опциите за изпращане на "скъпи" :) SMS.Иначе в страната и чужбина си работят.
Благодаря Ви още веднъж за разбирането!
Сещам се, че телефона ми е от корпоративна група (служебен е) и се питам дали не са забранени опциите за изпращане на "скъпи" :) SMS.Иначе в страната и чужбина си работят.
Благодаря Ви още веднъж за разбирането!
Бинин - изби рибата
Гафе, с пламен одавна сме се хванали на бас за по метър бира
Гафе, с пламен одавна сме се хванали на бас за по метър бира
Таййййййй!!!
пратих смс :) доиде ми кода :)
От там нататък ТЦЪ Невалиден код!
сега бихте ли ми обяснили защо???
като гледам кода в телефона си някой от буквите ми се видят главни другите не ,всичките на латиница ли са ,или някой от тях са на кирилица ???
пратих смс :) доиде ми кода :)
От там нататък ТЦЪ Невалиден код!
сега бихте ли ми обяснили защо???
като гледам кода в телефона си някой от буквите ми се видят главни другите не ,всичките на латиница ли са ,или някой от тях са на кирилица ???
lestat, всичко е на латиница (чакай Админа да се появи - може да ти помогне, евентуално)
balevsky, активирах го ама и аз незнам как успях след многократни опити успях
значи кода изглежда точно така в телефона ми yDeLw53ZDV
че всичко е на латиница ясно
ама малки и големи букви спазват ли се или не туй е въпроса?
значи кода изглежда точно така в телефона ми yDeLw53ZDV
че всичко е на латиница ясно
ама малки и големи букви спазват ли се или не туй е въпроса?
има значение латиницата и размера на буквите (посления имал значение не само за буквите)
пфууууу гадна работа с тия кодове и смс-си пак проблем.....ко иска м...аму...от 7-8 години ползвам компютър и интернет ама по тъпу нещу не съм видел
предния път след 20 минути магарешки инат от моя страна и пробване на всякакви вариянти на изписване на тъпия код успях и аз незнам как (то не бяха големи та малки букви та кирилица та латиница .........)
ма тоя път се отказвам ........да не се заричам ама повече няма да се занимавам с тъпия код като първолак да се пуля тука у клавиятурата и да се чудя ко става .....
пс.Админа ,защо този код нее е само от цифри?????
pc2.можеби пък не съм достатъчно образован за да го напиша това съчетание от символи правилно ами който е специалист в областа на кодовете и му иде по отръки тая работа да се пробва
на участвалите успех w26xMj6tX8
предния път след 20 минути магарешки инат от моя страна и пробване на всякакви вариянти на изписване на тъпия код успях и аз незнам как (то не бяха големи та малки букви та кирилица та латиница .........)
ма тоя път се отказвам ........да не се заричам ама повече няма да се занимавам с тъпия код като първолак да се пуля тука у клавиятурата и да се чудя ко става .....
пс.Админа ,защо този код нее е само от цифри?????
pc2.можеби пък не съм достатъчно образован за да го напиша това съчетание от символи правилно ами който е специалист в областа на кодовете и му иде по отръки тая работа да се пробва
на участвалите успех w26xMj6tX8
Редактирано от автора , 13.04.2006 23:39:54
i4JRk3k8RL
tozi kod e za kompensacia na lestar! Molia ne go aktiviraite za sebe si :)
tozi kod e za kompensacia na lestar! Molia ne go aktiviraite za sebe si :)
Admin
актовирах го! конпенсирах се така да се каже..
мерси.
не може ли това с смс-сите и кодовете да се подкара да работи като хората.
и за потребителите ядове и за теб ангажименти по този начин както е сега?? Очевадно не работи както трябва....
актовирах го! конпенсирах се така да се каже..
мерси.
не може ли това с смс-сите и кодовете да се подкара да работи като хората.
и за потребителите ядове и за теб ангажименти по този начин както е сега?? Очевадно не работи както трябва....
Правим всичко възможно да работи добре
За да коментирате, моля, влезте в профила си!