Популярни снимки за

Всички снимки
Купувам 16 мб. Смартмедиа карти на 3.3v. jelevi@abv.bg
За update на firmware ли ти трябва? Питам понеже миналата седмица се "оръсих" яко за 32МБ SmartMedia карта - 35 лв...
Не можах да намеря по-малка никъде. Мисълта ми е, ако ти трябва за ден два да измислим начин да ти услужа. Ако си решил да изкупуваш подобни карти пак може да измислим нещо...

Редактирано от автора , 27.02.2006 19:56:47

Трябва ми за семплер, това представлява машинка която повтаря малък аудио файл (луп или патерн)и прави ритъм ползват го Ди джеи и музиканти, та понеже намерих такъв да купя, а пък той работи максимум с 16мб. Това е малко памет за моите цели и мислех да взема 2-3 карти...От човек ли си я взел или от магазин?
леле тия са луди бе 35 лв за 32 мб мамата
баси кожодерите че то толкова е 256 мб СД или ЦФ
Между другото наистина търсех карта по голяма от 16мб. за проба защото във форумите за този семплер някои казват върви и с по-голяма памет стига да е хубава марка, ако тръгне с по-голяма памет ще е много добре че с една от 128мб. си решавам проблема, няма да търся няколко по 16мб.
Ясно, сещам се какво е семплер :)Моята карта я купих от Техномаркет, наистина е скъпо, ама много ми трябваше. Ако нямаш друг вариант потърси там.
Купувам 16 мб. Смартмедиа карти на 3.3v., а също от типа "ID" jelevi@abv.bg
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола