Популярни снимки за

Всички снимки

Записване за срещата Сандански, Мелник, Роженски...през МАРТ!

si111:
"Сега се връщам от Мелник и Сандански. Основната идея на мартенската среща, както разбрах е, "да се хванем за първото зелено". Местните хора в Мелник казаха, че предвид малко по-високата му надморска височина, през март това е почти невъзможно. За сметка на това Сандански е с доста по-благоприятен климат в това отношение. Откирих и приятен, нов и с нормални цени хотел в центъра му. Хотела е "Астра". Има общо към 80 места. Стаите са:
11 бр. двойни Х 40лв - цена на легло 20лв.
5 бр. тройни Х 50лв - цена на легло 16,7лв.
5 бр. четворни Х 60лв - цена на легло 15лв.
Има и апартаменти, луксозни и по-малко луксозни, но за тях не съм питала. Ако някай се интересува за тях, тел. на хотела е: 0746/31065; 31605. Не пожелаха да ми направят отстъпка, въпреки броя на хората, защото събота и неделя Сандански е пълен. Намерих и друг хотел с подобни цени и условия, там също преговарях, принципно обаче, така че ако се съберем повече хора и го заявим на време, можем да се ползваме и от неговите услуги. Няма проблем да направим резервация и за кръчма "Тримата мускетари" на 50 м. от хотела, която може да ни побере, но също трябва да капарираме. Датите за нощувка са 24 и 25 март. Наоколо има доста интересни места за снимане. Конкретното ми предложение е да съберем по 10лв. капаро за ресторанта и кой, както се групира по стаи и бр. нощувки да си плати спането от сега. В понеделник 06 март, трябва да капарирам хотела и ресторанта, както и да заявя броя на хората. "

Редактирано от администратор , 24.03.2006 01:46:39

карта:
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=7efc61f96a2171ccb09112865d5a0f54

Сандански

Мелник

Роженски Манастир

Рупите

Редактирано от администратор , 03.03.2006 08:40:39

малко снимки от хотелчето
http://www.astra.dir.bg/html/foto3.html

изгледче от стаята:

kъде е хотелчето:

Редактирано от администратор , 03.03.2006 08:48:22

ЗАПИСАНИ ДО ТУК:

Flowerfly - 1
Plam - 3-ма (тройна стая за 25.03)
ceco - (1) в каква да е стая за събота (25.03)
si111
35мм - 2-ма в двойна стая за 25.03
svetal - 2-ма в двойна стая
algaivel - 3-ма (тройна стая),изненадка в село Рожен
човека на algaivel - 1 (двойна стая)
geshko - 4-ма (четворна стая за 25.03)
loveforever - 2-ма възрастни и 2 деца (4-на стая)?
dark_eni - 2-ма в двойна стая
lansky - 2-ма в двойна стая за 25.03
igk27 - 1 за 24,25.03

Редактирано от администратор , 15.03.2006 22:34:44

kozmo
И аз (1) в каква да е стая.
ceco и за двата дена ли?
Засега - за събота (25.03). Не мога от сега да кажа дали ще мога от петък, много бих желал ...
Админа ще осигури ли пак моделки?
balevsky Там има доста неща за снимане, така че и да няма...
На мен ми е на 700 км. Ще си помисля дали да дойда. Не ми е толкова за парите колкото за карането. Има да карам да карам цял ден и после обратно и много ме домързява Така че не зная! Ще го мисля!
Haide Gogi, haide da piinem vince ;)
Pishete me !!
И аз се пиша

Редактирано от автора , 02.03.2006 12:12:50

Страхотно е да си направиш предложение и да си го приемеш сам.Няма по добро от това,нали .
А за другите - важно е да си в играта
Споко, всички предложения бяха хубави
Разговарях с freemode и може би през април ще посетим Елена и Търново
През март е още и студено а и Светал не иска да минава Балкана преди да свърши зимата

Редактирано от автора , 02.03.2006 22:07:57

защо ли ме няма записан още
по подразбиране 2 ма в двоина стая
Светал не иска да минава Балкана преди да свърши зимата

нямам дуни
jumbo
Si,и ние сме по дифолд ама с още неуточнена бройка. Привличаме нови форумци и утре ще ти кажем точната бройка.
Ние тримата сме 1000% сигурни. Остава да уточним новите колко са Миличка, знам, че те затруднявам, но се надявам да ми простиш да 32 часа Тогава ще ти кажа за другите със сигурност Пиши тримата със сигурност. Ще ти се обадя и за една изненедка в село Рожен. Ама на ушенце
Който го е страх от мечки да не ходи в гората
Ходила съм по този маршрут през септември-страхотно е.Мисля че сега не е най-подходящото време,но щом Светал не иска да минава Балкана
Аз за съжаление пак няма да мога да се запозная с форумците,малко съм болнава

Редактирано от автора , 03.03.2006 13:52:36

jumbo, с какво си преглътна чувството за хумор, с айран или с бира???
Понеже има много места за снимане и гледане, предлагам някъде към 10, 10.30 най-късно в събота да сме се събрали в Сандански и да сме готови за тръгване към Мелник и Рожен. Аз ще се обадя на леля Стамена в Мелник да вземе ключа от старата църква, за да можем да я разгледаме, да видим чудотворната икона и да поснимаме в нея. Надявам се ще бъде интересно. Жалко, че времето е малко и едва ли ще стигне да отидем и до Самуиловата крепост при с. Ключ. Ше го рашаваме на място.
а наи добре този път да се съберем всички в петък за да може в събота цял ден да обикаляме
Пишете ни и нас за четворна стая (четири души) само за 25ти срещу 26ти. За ресторанта няма да капарираме, защото ще бъдем с двама нови любители на фотографията и не знаем къде ще замръкнем. Силве, как да стигнат парите за стаята до теб? А защо не виждам синовете да са записани?
si111, пиши при нас +1. Предполагам, че ще спи в двойна стая. Кажи как да ти дадем парите?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола