Популярни снимки за

Всички снимки

Записване за срещата Сандански, Мелник, Роженски...през МАРТ!

И ние се пишем - двама възрастни и две деца. Само не ми стана ясно как точно става уточняването на стаите и плащането.
loveforever, много ще се радваме на вашата компания, (позволявам си да говоря от името на всички, защото знам, че е така) особено на малките разбойници, тъкмо повече модели за снимане. Начи...., това за възрастните не съм го чула изобщо, но за вас 4-мата мисля, че е подходяща стая с четири легла, щото сте си големи хора вече . Само уточнете за кои дни.

Редактирано от автора , 05.03.2006 16:33:22

До тука са записани 22 човека. Понеже знам, че много от вас не могат от сега да заявят участието си в мартенската сбирка, ще направя следното. Ще резервирам 30 места, защото съм сигурна, че поне още 8 човека ще се запишат, както и ресторанта за толкова. За закъснелите, каквото сабя покаже. Все пак ще опитам да поискам още малка отсрочка за допълнителни 10-тина места над тия 30. Утре ще мога да кажа дали ще ми я дадат изобщо и до кога. Между другото забравих да спомена, че нощния живот в Сандански хич не е за изпускане.
geshko, а с тебе изобщо нема да се разправям, пиша те на кръчма с нас, тия да ги немаме с други хора в други кръчми, хората ти ще ни харесат, знаеш го.
В тая връзка, кръчмата е за 25.03 вечерта.
И още нещо да кажа, на който не му се плащат 2 нощувки, да има предвид, че Сандански е само на 160 км. от София, пътя е добър и при спокойно каране, ако тръгне в 8 от София, до 10 ще е там, така че пак ще има целия ден на разположение.
За парите да се чуем в понеделник, хората които не са от София да ми се обадят също за някаква уговорка 0889895239
Понеже писах няколко пъти и все ме изхвърляше нета и накрая това за дните го няма .
Значи за нас четворна стая за двата дни - и петък и събота. Това с уточняването на стаите беше по-скоро защото на сайта на хотела дето го е дала Козмо за 60лв пише, че бил апартамент, та мислехме да се възползваме от тая екстра.
Иначе Силве казвай кога и къде събираш парите, че да се разписваме
balevsky, ако няма моделки, да те пишем ли бЕгал???
А за натюрмортите, кой да ми помага?

Редактирано от автора , 06.03.2006 03:36:27

si111, пиши ме бегал
Flowerfly и m35, моля, кажете за кои дни да ви резервирам стаите? Резервиран е хотела, както и ресторанта. За сега в хотела има места.
O.K.Аз потвърждавам 1 място в хотела,нощувка на 25 март.
Moje li da me broite i men, 2 mesta, ako ne e kusno?!?
dark_eni, имаш 2 места за 25.03
Samo za 25 vecherta.
и аз искам нощувка за 2ма в двойна стая за 25ти
lansky, имаш я.
Ще помоля всички от София да ми донесат парите довечера. Още не знам, но най-вероятно ще ходя При кмета. Имате ми телефона, така, че звъннете ми късен след обед, за да се разберем за място и час.
Си - аз май ти го нямам

я вземи ми чукни на 0888/999 332, че довечера не мога да се врътна към кмета, но ако имаш сметка да ти цъкна парите по банка ако е спешно - ако не е толкова спешно - в събота като се видим )))
lansky, в събота
Ех, чичко Админ, радвам се, че си сложил една от снимките ми като илюстрация на Сандански, ма да я беше включил в "Избрано" поне . А това ми е една от най-любимите снимки, наистина, и мястото е приказно, обаче да не се получи малко нещо заблуда - това е паркът на хотел Св. Врач, бившата резиденция край града и там общо взето няма достъп, освен ако не си гост на хотела...
Аз май няма да дойда този път, ще хвана в друга посока по това време, където също се очертават интересни неща за снимане. Но ще бъда духом с вас, този край много го обичам и често ходя натам и имам доста снимки оттам.
Препоръчвам ви в Мелник механата "Под лозницата".
35mm, да кажеш на Plam да ти купи риза, щом така ти е прекръстил ника в списъка. И да почерпи, музика да викне, щото така кръсник ти се пада нещо, рода ставате.
бройте ме и мен
igk27, радвам се. Само за 25-ти ли или за двата дни?
вероятно и двата дни ако не ме прецакат пак от работата
ок
Променям от 1 на стая за двама.Нощувка на 25 Март 2-ма човека.
si111: синовете ти не виждам да са резервирали и почвам да се изнервям вече...да не си ги оставила да работят и да се лишават от благините на Мелнишко(то)???
geshko, единия има шансове да дойде, ама и двамата, абсурд. Живот бате, несправедлив ....
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола