Популярни снимки за

Всички снимки

Откриване на изложбата в Свиленград - снимки

Днес,02 Март 2006г. в сградата на общинска администрация Свиленград бе открита съвместна изложба на сайт забавления с фотографията 4coolpics.com и община Свиленград.
Малка но сговорна група от сайта започанахме подреждането на изложбата

Точно в 16 изложбата бе открита с привествено слово от заместник кмета Г-жа Мария Костадинова и кратко представяне от мен за предисторията и темата на изложбата .

След което заместник кмета на община Свиленград Г-жа Мария Костадинова в присъствието на Г-н Георги Манолов кмет на Община Свиленград връчи грамоти и парични награди на наградените снимки:

1 място

2 място

2 място

3 място

Разбира се след това вдигнахме чаши за здраве и успех на излобата

Откриването на изложбата събуди голям интерес в метните и национални медии.
Всички публикации по откриването на изложбата както и интервютата с победителя Иван Пеев ще бъдат сканирани и поставени в саита ,а утре след 19 часа не е лошо да гледате Евроком

Редактирано от администратор , 09.03.2006 09:30:20

!!!!!
И още веднъж, Светлий - БРАВО за всичкия ентусиазъм, за цялата работа свършена до тук, че и за този репортаж!!!

Хвала!!!!

Награждаване на Иван Пеев - Gafa

Слово на Светлин Александров - Svetal

Редактирано от автора , 03.03.2006 01:21:48

Браво на Вас момчета и момичета. Перфектна организация и изпълнение. Да сте живи и здрави. И Благодаря за незабравимите моменти с които ни дарихте

Редактирано от автора , 03.03.2006 01:22:40

algaivel, и аз така!
Честито Гафе! И браво на всички, които направиха възможно това чудесно преживяване - Свиленград :)
Активирах червените квадратчета на участниците в изложбата
http://www.4coolpics.com/users.php?usord=pics
Eeee! Голяма шумотемица там!
Ха, верно направил си ни като мартенички, с тия червени квадратчета. Аз пък до сега си мислех, че се получават за награди в конкурси.
браво Светъл, и поздрави на наградените!!!
Организацията беше перфектна !!!!
С благодарности към свиленградчани и надявам се пак да се повтори
ехххххххх
първи публикации
Браво, svetal Благодарим ти за перфектната организация както на срещата, така и на свързаните с нея мероприятия!
имам едно моооу важно питане-молба
мой ли да се махне таз червена квадратура под аватара ми????!
ил да са заема сам
ил поне да са смени с черна точка
и мога ли да си изтрия снимките дет немам коментари? че сао ми пречат, па нали съм малоумен не виждам как... и още една каса за нашто бюро...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола