Популярни снимки за

Всички снимки

относно анонимния потребител coolpics

за съжаление експеримента поне за мен се оказа неуспешен
понякога се качват прилични снимки но понякога се ползва за да се качат абсолютни бози примера е от преди няколко минути

а и преди няколко дни пак имаше такава поредица

освен това всеки който влезе с този ник може почти безнаказано да прави каквото иска по останалите снимки както и анонимно да коментира снимки на потребители

за мен като потребител ми стана ясно че анонимния потребител наистина е далеч от приятелските кръгове на точкуване
самият аз пуснах няколко снимки за да проверя тази теория

но някак си трябва да има филтър на анонимните простотийки които се правят от некоректни потребители
хммм прав си .със съжаление виждам че някои е успял да ми изтрие наи добрата за мен снимка пусната вчера мда маи няма да пускам повече там .жалко идеята ми харесваше много
Според мен, също не се получи експеримента с галерията.
Освен, че се качват снимки тип боза,
редактират се другите снимки (качени от coolpics)
а и се използва удобният начин да се коментира (под други
снимки) с име coolpics ...
ами ми се струва, че някой от снимките изобщо не са авторски.
По този начин може да се открадне снимка и на практика
coolpics носи отговорност за кражбата.
Естествено, има и хубави качени снимки, но за жалост
те са малко..
Аз също подкрепям идеята за филтъра, но незнам как може да стане това.

а и ако може да се забрани гласуването на coolpics (така всеки може да спечели 1 глас, ако толкова държат на гласове)
по принцип се прави restricted user - може да качва снимки и толкоз
няма право да едитва, да гласува и коментира
освен това нищо не е анонимно на тоз свят
ако има злоупотреби те би трябвало да са проследими...
binin така е но в случая явно няма забрани и ограничения
още повече може да се заложи ограничение за 1 снимка от ИП адрс за да няма злоупотреби

за мен лично се обезмисли вече
ее не се отказвай така де.. ще се оправят нещата :)

и малко офф - на триград сети ли се за мене да ми снимаш хижата или забрави :)
Абсолютно съм съгласен, че coolpics трябва да бъде restricted user - да не може да коментира чужди снимки, а за гласуване и дума не може да става. Дори смятах, че не е разрешено да се гласува от този акаунт, но ако е - трябва да се забрани, а всички гласове на coolpics да се изтрият.

Ето какво може да се направи, според мен:
1. При влизане с този акаунт вместо общата за всички парола (1234), всеки да въвежда произволен личен код. Този код се записва като атрибут на всяка качена снимка през тази сесия. При опит да се изтрие или редактира такава снимка се иска въвеждане на този код - ако не съвпадне редактирането се отказва.
Желателно е всеки да влиза винаги с един и същи код (бил той паролата му от нормалния акаунт, или друг, който помни), за да може лесно да си редактира снимките.

2. coolpics не може да гласува или да поства във форума.

3. За коментарите съм на по-особено мнение - да може да коментира само в рамките на тази галерия - както своите (което е наложително, за да отговаря на други коментари, без да се издаде), така и другите от тази галерия - нали за това е "Анонимност". Така ще се съчетаят предимствата на галериите "Анонимност" и "Искам критика". Втората, според мен, също не функционира според очакванията, именно защото едно по-известно име възпира донякъде искрената критика. Нека има едно място на сайта, където (който иска, разбира се) да може да чуе какво мислят за снимките му без да знаят кой е автора и без опасност от "ответен удар" за критикуващия.
binin не съм стигал въобще до хижата
от пещерата директно отпрашихме за ягодинската че времето бе кът
иначе снимки от пленера http://jumboland.org/cp/thumbnails.php?album=lastup&cat=0
всички от 6 март....
ок мерси
а къде си бил на втори :)))
а това са снимки от турция но това бе ноември....
:)) убуу в турция изглежда :)))
айде да не спамя повече
За гласовете не се претеснявайте - имам бутонче, с което ги трия от враме на време

а това, че може да триете снимки на другите е голям кеф - галерията ще се чисти сама от всичко съмнително

същото е и с коментарите - логваш се и го променяш или триеш - но ако решите мога да ги забраня

binin е прав - ВИЖДАМ кой кой е!
да бе и какво и беше съмнително на моята снимчица
авторът петров... авторът...
Svetal, аз пък не мога да разбера защо качваш с това име като твойте снимки всички ги знаем..
знаем че админа вижда
не сме дебилчета а кулпиксчета (има разлика)

предлагам следните огтраничения (може вече да са предложени)

забранено гласуване
качване само на 1 снимка дневно
забранен коментар (освен под собсвено качената снимка)
забранено триене на чужди снимки

и още едно (макар да не знам до колко са възможни такива неща)
например пускам снимка от този акаунт, системата ме разпознава и тази снимка се вижда от мен и само от мен в моя профил (освен в профила на анонимкото) така аз мога да следя развитието и вместо да се ровя къде е зачезналая

това са предложения ако са възможни ок ако ли не.... здраве да е
Kozmo не можеш да бъдеш сигурна кои снимки са мои и кои не
Е, явно мога, щом съм изтрила точно твойта
хммм ти ли си била аз се съмнявах в Джъмбо
аре сега джъмбо аз си трия само моя профил
Виде ли, не е Джъмбо
ти пък сега шегувам се шегувам се
Тази галерия ми е неясна какво е нейното предзначение, какви
снимки се качват там?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола