Популярни снимки за

Всички снимки

ПРОДАЖБА НА СНИМКИ

Откривам нов магазин в Младос 2. В магазина ще се продават компютри и всичко свързано с тях, периферия, хардуер, софтуер и т.н. Светлината в магазина е доста добра, поради което намерението ми е да украся стените му със снимки. А скоро ми щукна идеята и защо да не ги продавам. Така че, който иска да предлага за продажба копия от снимките си, нека се свърже с мен. Признавам, целта ми е абсЕлютно користна - да имам украса от прекрасните ви работи. Пък ако някой от вас изкара някой лев от това, ще съм много радостна. Цените естествено ще си определяте вие.
Силве аз съм за само виж от моите и кажи ако ти хареса нещо
ако имаш празна 15 метрова стена бих опънал един винил със снимки
ами да из бих ти дал моите шедьоври

ето я моята последна изложба
ама няма никъде 15 метра където да я сложа
jumbo, как да няма бе? Ми толкова коли на грАДския транспорт сигурно имат 15 метра...

si111, ако си харесаш нещо от моите шидьоври (включително от тез --> http://photo-cult.com/album.php?aut=dexter&PHPSESSID=43d96775fdb02c332c2b5ace1b630e28) шъ се бръкна да дам да ги изкарат в размер метър на два.
Успех в начинанието Винаги можеш да разчиташ и на моите шИдьоври.
И аз съм За!
Аз също бих се включила, стига да ти хареса нещо...
Ама нямам май на тази тематика...
Аз пък ще дойда да купувам снимки!
АААААаа, Джъмбо, кефиш!
Идеята е дабра! Дано да имаш клиенти! И аз го мисля същото за моите магазини! Ако не продавам снимки, то поне ще си окрася стените!!! Много ще подхожда на мебелите! Сега като свърши излощбата ще я пренеса по стените на магазините!!!
сложи я първо в рамки че така само по паспартута не е никак представително....
si111 - твоя счетоводител какво казва относно документацията на тези продажби... че доста работа ще му отвориш )))
Само да вметна пожелание за успех в бизнеса... с каквото и да е (вкл.и фотографии)
Ами няма лошо - и от части за компютри имаме нужда периодично, така че ще разчитаме на тебе:) А снимките ми мисля, че ги знаеш, защото често ми даваш коментари. Така че казвай какво ти харесва, аз сам мога да си ги напечатам на дигитална печатарска машина, на формат А3 и да ти ги докарам.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола