Популярни снимки за

Всички снимки

Недопустими коментари!

Днес доста юзери преминаха границата на добрия тон! Прочетете правилата:
http://www.4coolpics.com/rules_BG.php

За недопустими коментари и обиди тук:
http://www.4coolpics.com/show.php?id=43463

спирам за една седмица достъпа до саита на BOZO
а Jumbo и Gafa получават последно предупреждение!

Редактирано от администратор , 17.03.2006 21:15:07

еваларка
най-демократичния админ се е развихрил

явно приятелския кръг е оревал отърлъка и се вземат мерки
спирам за една седмица достъпа до саита на Jumbo
спирам за една седмица достъпа до саита на Gafa

Редактирано от администратор , 16.03.2006 22:34:24

Спри и на мене.... поне да сме си дружки....

Иначе не е чесно... а онази мадама наистина има голяма уста... какво сме виновни...

EEEEEEEE,чак такива драстични мерки.
Все пак хората имат право на мнение, ако не ни харесва е друго , но сме длъжни да се съобразим с мнението им все пак.А така спирам права , малко като в Северна Кореа.
иди прочети последните им реплики и да си говорим тогава...
ако това момиче ти е съпрута или дъщеря - какво ще говориш?

http://www.4coolpics.com/show.php?id=43463
спирам за една седмица достъпа до саита на nsirakov
ми ти си ги изтрил, добре де добре.
Направил си го, и аз се иадосах на jumbo днеска.
nsirakov, голямо момче си вече, като виждиш, че почваш да говориш глупости, спри си се сам бе, за какво са ти админи!?

Редактирано от автора , 17.03.2006 01:42:42

Край на купона! Сега ще бъде скучно цяла седмица!
Сираков и сие са прави, ако някой има има такава съпруга или дъщеря, просто няма да я показва в сайта, при това в конкурс за красота! Плам, на теб да не би да ти хареса?!
А бе, какво е станало?
Ахааа, видях... ами не знам до колко са били извън добрия тон коментарите... аз такива снимки просто не ги коментирам
Лина, изненадана съм oт коментара ти. Нима смяташ че в конкурсите трябва да се качват снимки само на супер красиви жени и деца? За всеки родител неговото дете си е най-хубаво..не казвам нищо ново..би трябвало да го знаете.
Аз правя като graphic, смятам че това е правилното поведение. Никой не е задължен да се изказва за всяка снимка, нали така?
Мисля точно като Козмо.
Че снимката е кофти, вярно...
Ама, че коментарите бяха повече от зле... също е вярно !
Всяко забавление си има граници, които прескочат ли се нещата загрубяват в непредвидими посоки...
И мерките предприети от админа, въобще не могат да се нарекат драстични.
Та мисълта ми е, да се забавляваме без да прескачаме тези граници !
или както казва котарака Леополд "Мили деца, нрка бъдем приятели" :)
Аз съм виновен
Аз сутринта първи вдигнах кръвното на админа
Съжалявам за което. Шъ си посипя главата с пепел

Ето ви една палава девойка за утеха

Сега защо не се появява картинката? Пак ли аз съм неграмотен?

Редактирано от автора , 17.03.2006 10:36:12

haha, mnogo e shturava, kefi!

Редактирано от автора , 17.03.2006 10:42:50

Не в конкурсите изобщо, а специално в този конкурс - КРАСИВА...! Не модел, просто красива и чаровна в своето ежедневие. Казах и под снимката - все пак трябва да се съобразяваме с чувството ни за естетически вкус, даже синът ми се ужаси като я видя, без да е чел никакви коментари. Да не говорим за качеството на снимката...А децата - те винаги са си хубави, дори само със своята невинност!

Редактирано от автора , 17.03.2006 10:53:40

lina, винаги има начин да се кажат нещата каквито и да били те, но да се сипят ругатни и хули в най-уличен език е най-малкото неуважение към нас - цялата аудитория на този сайт, които сме тук за да се забавляваме, а щем-нещем "попадаме на циганска свада!"

Когато ти дойда на гости не говоря с такъв тон на теб пред всичките ти близки хора у дома, колкото и да бих имал основание да речем! Така мисля!
Vox!

Когато видях темата и прочие вече всичко бе минало, но определено и след свършен факт мисля, че нещата изобщо не са били "невинни и закачливи".
Значи колкото до снимката - не ми харесва. Мисля, че модела като цяло не изглежда зле, но що се отнася до техническата страна на кадъра, до композиция, осветление и грим за мен нещата са ужасни.
Това дали автора ще пусне своя снимка в конкурс или не е изцяло право на негов личен избор, а оттам насетне според достойнствата си снимката съответно и печели гласове.
Щом е публикувана снимка то тя може да бъде коментирана (стига автора да не е забранил това), но при това коментиране, е крайно неетично и невъзпитано да се нарушава добрия тон и да се употребяват груби изрази. Многократно тук сме били свидетели на това как определени снимки, а понякога и автори стават обект за посмешище само защото на някой му било забавно. На мен забавата ми допада, но когато не е на чужд гръб. Много ясно всеки може да направи разлика кога определени думи са просто закачка между приятели и кога някой просто става "изкупителна жертва за нечия скука".
За засегнатата снимка - на мнение съм, че всеки от изказалите се е достатъчно грамотен и интелигентен така, че да изрази мнението си без то да включва грубости и грозни думи. Намирам проявата за незряла проява на лош вкус и вярвам, че в бъдеще няма да се повтаря защото наистина е грозно и създава много лошо впечатление.

И както някой по-горе беше цитирал котарака Леополд:
"Таварищи, давайте будем друзья "
Ima golemi avtori koito ne tyrpqt kritika osobeno tazi
kato zaplashi che ne znam koq e na snimkata ako ste maika tereza de , kat e tolkowa grozna kogato stane sys spleskana kosa i razchorlina da ne q snima toga i nai malko da kazva 4e e bila advokatka 10 g v USA
mnogo zdrawe ot men , moje da trie komentara sega
ako iskat da se syberat na masa i da q opredelqt za nai hubava snimka
Гафе,успокой се бе човек. Много навътре си го приел.
Снимката и на мен не ми харесва, но не се спичам толкоз. Реагираш все едно тази снимка е станало фотос на годината. Седи гледай мача и по-спокойно.
Gafa, ти па къде видя някой да оспорва оценката ви за качествата на снимката или състоянието на модела. Само, че също така не съм чула да е редно, даскал като пише слаб 2, да удря ученика с показалката по главата. Има циливизовани начини да напишеш 2 на някого или ти не се сещаш за такива?
Gafе,
няма да банна половината страна заради теб!
Бъди така добър да спазваш забраната и да не влизаш в сайта до края на другата седмица!

Очаквам извинение!
И преди да се жалваш от конкурсите - им прочети правилата!

Редактирано от администратор , 17.03.2006 12:24:34

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола