За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
От няколко дена съм в този сайт и забелязвам една вълна на неудобрение от страна на определени хора.
Не съм конфликтна личност, не целя нищо нередно и не поствам тази тема за да се оплаквам!
Въпроса ми е, ТРЯБВА ли да демонстрирам различно от истинското ми поведение, за да се 'харесам' на някой или за да не 'дразня' други?
Снимам отдавна, знам как се снима, мога да снимам, притежавам и техниката и опита и знанията и осъзнавайки това поведението ми е ако щете и прекалено авторитетно ко наречете. Но това е положението!
На никой досега не съм отказвал съвет или помощ!
Не съм тук за да изпъкна сред другите, а да покажа!
Нямам много свободно време и малкото което отделям на 2-та сайта в които влизам го отдавам на удоволствието от ползотворната комуникация!
Нито злонамерени коментари, нито забележки и упреци биха ми взели хляба или накривили капата! Дори не биха ми развалили апетита или съня!
Помнете - приятели се губят а врагове - натрупват! Тъпо е още от самото начало някои хора да си създават грешни илюзии за каквото и да било!
С удоволствие бих коментирал с всеки неща от фотографията като личностните забележки ще ги игнорирам
Такъв съм, съжелявам, ако можете - извинете ме, но не бих желал да се променя!
С добри намерения: Красимир Андреев.
Не съм конфликтна личност, не целя нищо нередно и не поствам тази тема за да се оплаквам!
Въпроса ми е, ТРЯБВА ли да демонстрирам различно от истинското ми поведение, за да се 'харесам' на някой или за да не 'дразня' други?
Снимам отдавна, знам как се снима, мога да снимам, притежавам и техниката и опита и знанията и осъзнавайки това поведението ми е ако щете и прекалено авторитетно ко наречете. Но това е положението!
На никой досега не съм отказвал съвет или помощ!
Не съм тук за да изпъкна сред другите, а да покажа!
Нямам много свободно време и малкото което отделям на 2-та сайта в които влизам го отдавам на удоволствието от ползотворната комуникация!
Нито злонамерени коментари, нито забележки и упреци биха ми взели хляба или накривили капата! Дори не биха ми развалили апетита или съня!
Помнете - приятели се губят а врагове - натрупват! Тъпо е още от самото начало някои хора да си създават грешни илюзии за каквото и да било!
С удоволствие бих коментирал с всеки неща от фотографията като личностните забележки ще ги игнорирам
Такъв съм, съжелявам, ако можете - извинете ме, но не бих желал да се променя!
С добри намерения: Красимир Андреев.
от мен да знаеш - от опит знам, че никога няма да се харесаш на всички... не се и опитвай!
temata e iz4erpana
Добре дошъл Краси! Доколкото си спомням, преди време, когато бистрехме онази простотия за продажба на логота за GSM-и те поканих в този сайт. Надявам се да не съжаляваш а да се забавляваш Все пак сайта се казва "Забавления с фотография"
Редактирано от администратор , 12.05.2005 15:12:07
Welcome
Welcome и от мен! Много е хубаво да има и професионалст в този сайт - ще е от полза за всички нас, независимо от фотографската ни квалификация. Виждал съм много от твоите снимки и се надявам, че много от тях ще видим и тук.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!