Популярни снимки за

Всички снимки

Срещaта в четвъртък ще е в Пийпълс :)

-Пийпълс-

Кухня - много добра!

Обслужване - Екстра! /бързи, учтиви и смятат правилно/

Музика - Отлична!

Голяма TV стена +

Цени - НОРМАЛНИ!

Та...предлагам вече да се събираме там, много готино заведение!

Редактирано от администратор , 24.03.2006 01:21:17

и доста по-далеч з амен в сравнение с "Кмета"-а.
Алекс, направих предложение, не издадох указ.
Козмо, тази кръчма е готина, когато има мач. "При кмета" е далеч по-приятно и широко, светло и уютно за големи компании, в които хората желаят да разговарят, а не само да гледат екрана и хората около себе си.
"При кмета" кухнята също е добра, а и изградената традиция не виждам защо трябва да се нарушава.
Аз съм за "При кмета"!
При кмета и на мен ми харесва обстановката, но обслужването за съжаление е на доста ниско ниво (случвало се е да чакаме по 40 мин да ни вземат поръчката и незнам още колко докато я сервират, персонала е изключително неприветлив и намусен), музиката е доста висока и винаги се надвикваме за да се чуем. За бирата няма какво да говорим - Супер е.
Козмо, разбрах, че е само предложение. Може да е "прозвучал"(отговора ми) малко рязко, но не е такъв.
Съгласен съм, че в "При кмета" музиката е височка. Да не говорим, че към 23:00 някъде я усилват все едно е дискотека и не можем да се чуем. Обичайно това слага край на срещата ни. Може би не е лоша идея да се потърси по-тихо заведение.
Била съм в Пийпълс само веднъж и няма да повторя. На мен като място Пийпълс би ми било по-близо и удобно, но това не е определящ фактор. Може да съм капризна, но нито кухнята нито обслужването ми допадат, за обстановката пък да не говорим - изобщо не може да се сравни с кметската.
Не съм чест посетител на сбирките и мисля, че мнението ми изобщо не е решаващо, просто исках да го споделя.
Благодаря, че сподели мнението си.
И аз имам любими заведения, които често посещавам и отговарят на моя вкус и претенции, но не мисля че биха били в състояние да се справят с такава многобройна и шумна група като нашата. Нека правим това разграничение когато мислим по темата. Мястото да е такова, че да бъдем посрещнати топло и да се чувстваме свободни в забавлението си. От тази гледна точка предложих това заведение.
За "PEOPLES" срещу спирката на Лагера ли става въпрос ?? Защото случайно съм там почти всеки ден и дали е възможно да съм срещал известната kozmo ?? :)
Чак пък известна..можеше да кажеш "не безизвестната"
Да, за същото заведение става въпрос
E супер аре кажете в колко часа е и ще дойда и аз другия четвъртак аз сега се помещавам точно в този квартал !!! Заведението е супер !!!

Редактирано от автора , 17.03.2006 17:02:39

На мен също повече ми харесва "При Кмета"! Веднъж сме били в гореспоменатото място и въобще не ми хареса! Нито обслужването, нито пък кухнята, а да не говорим за обстановката! Много НЕ уютно!
Pileshtar - 4e, stava dobra diskoteka sled 12

ama mi e zadimeno...

Редактирано от автора , 18.03.2006 19:40:21

Както кажете
Важното е да има сБИРКИ
Да пробваме в четвъртъка, който приближава Пийпълс-а и след това ще решим.
Уж идва топлия сезон и може да се преместим на Картинга, в Борисовата градина - става за снимане

Редактирано от администратор , 19.03.2006 08:28:24

admin, аз съм за! Време му е!
Готини снимки са тия трите
Последно - КМЕТА или ПИПЪЛС да запазваме места ?
ПИПЪЛС
начи запазвам маса в пипълс за 19 часа
ok, tam sme
Що пък така решихте Като ходих първия път ми се стори много задимено и шумно. Нищо, че ми е много близо до в къщи.

Редактирано от автора , 22.03.2006 13:17:34

Е, няма значение де, аз така и така няма да идвам, че ще пътувам в провинцията.
i na men mi e malko zadimeno ama dokato se stopli za kartinga drug variant ne vijdam
muzikata, hranata i obslujvaneto sa dosta po-dobre ot kmeta
е тогва що се обаждаш?
жалко че няма да дойдеш, исках да говоря нещо с теб..ама не е фатално, друг път;)
Обещавам да намаля цигарите във ваша чест
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола