Популярни снимки за

Всички снимки

Въвеждане на минимални критерии за участие на фотография в конкурс

Предлагам да се обсъди възможността от следващия конкурс всяка качена фотография, която не получи нито един глас за първите седем дни да отпада автоматично от по-нататъшно участие в конкурса. За фотографии, които не са набрали минимален брой гласове, но за които потребителите са гласували, да се предостави правото на администратора да ги запази в някоя от съществуващите галерии. Така според мен ще се създадат по-добри гаранции за мотивиране на потребителите да подбират по-добре своите фотографии за участие в конкурси.
гласувам за. Така ще е по-лесно и за поребителите да разглеждат конкурсните снимки. В момента се изисква голямо търпение и време а освен това тези снимки, които са качени първи минават в забвение
против
PROCHETI KAKVO PISHE NA PURVATA STRANIZA : Добре дошли във фото портала Забавления с фотография!
Покажете Вашите снимки, участвайте във фото конкурси и изложби. Снимайте и се забавлявайте!

SPORED MEN VSJAKA TVORBA SI E UNIKALEN NACHIN AVTORA DA IZRAZI ,KAKVI SA MU VUZGLEDITE I NASTROENIJATA! MOTIVAZIJATA SI ZAVISI OT VOLJATA I KACHESTVATA NA LICHNOSTTA!

Редактирано от автора , 18.03.2006 00:27:20

Хубава е темата и си заслужава да се помисли
Напълно съм ЗА "потребителите да подбират по-добре своите фотографии за участие в конкурси" (не става въпрос за стойностните фотографии)
Напълно съм съгласен с SID.
Desso според теб кои фотографии могат да се нарекат стойностни и на какви критерии трябва да отговарят?
Ще станем като другите саитове!
I az kato SID.
victor, аз не знам какво казва SID, щото не чета латиница - нещо софтуера ми се е скапал и приема само кирилица!
balevsky Все ми се е случвало обратното на твоето!
Жоре, аз съм сбъркания, споко!
На които му е трудевремко и смята че точките са основен първоначален критери за да обърне внимание на конкретни вече избрани снимки, може да натисне сортирай по гласове и готово.
Искам да напомня че в много случей първо място се решава от основния спонсор- в този смисъл намирам че е недопостимо да отпадат снимки .
Други механизми трябват но и аз нямам идея как да ги приложим .

Редактирано от автора , 19.03.2006 12:22:53

Ето моите предложения:

1. Всеки участник да се представи с ограничен брой снимки( 3,5, 10 и тн. в зависимост от темата) : Така самия той ще извърши подбор от най-добрите си снимки.

2. Право на участие да имат само снимки, които не са публикувани в други сайтове. ( направи ми впечатление, че голяма част от снимките публикувани тук са качени и в други сайтове)

3. Да се въведе сортиране по гласове, както и по автори. Така снимките, които са с малко гласове няма да остават в последните страници и да потънат в забвение.

4. "Право на глас имат всички регистрирани юзери с качена поне една снимка" да се замени с "Право на глас имат всички регистрирани юзери с поне един глас за качена от тях снимка".

това са моите предложения :)
не приемам идеята да бъдат изтривани снимки, защото всеки има право на участие независимо дали е професионалист или не и всяка снимка трябва да достигне до финала, независимо дали е харесвана или не.
elena:

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола