Популярни снимки за

Всички снимки

Заяждат ли се с нас или ни критикуват?

Бинин - аз няма да се оставя да ме очернят без да съм извършил нищо...
goreizpisanoto mi zaprilicha na edin drug forum...
Здравей, Админ,
Ето ти няколко мои предложения:
1. Ясно да се НАПИШАТ ПРИНЦИПИТЕ НА САЙТА!
2. Според принципите на сайта ЯСНО ДА СЕ ДЕФИНИРАТ ОБИДА И ГРУБОСТ и при наличие на такива Админа да разговаря с провинилия се и ЕВЕНТУАЛНО да го накаже.
Горещо препоръчвам да се научи писмен български език, за да се разбира написаното ПРАВИЛНО, а не според семейния или този на приятелската среда диалект и жаргон.
Сираков, спри да ми спрягаш името за щяло и нещяло.Аман от теб вече! Надул гайдата и бучи ли бучи!За всички е ясно,че се подмазваш на новите за да ти гласуват и като видиш,че някой е по-добър от теб - мразиш го и надъхваш другите. Така направи и с Гафа,който пък явно не се усеща,че с поведението си губи приятели,но-негова работа..

Админ, мисля че идеята да може всеки сам да преценява чии коментари са му ценни е най-добър. Така се спестява времето на Администрацията да рови и чисти тъпизми,щадят се времето и нервите на юзерите да трият заяжданици и всичко е тихо и мирно.

Ако нещата са такива,каквито в момента, то свободата някои я разбират като свободия и освен ,че отблъскват хората от сайта,друго не се постига.Идеята тук е да се забавляваме,нали?Все това се повтаря..Ами ОК - хайде да стане така,че пребиваващите тук да се кефим, а не да сме свидетели на напъните на .......,някакви безумни лични свади и да четем простотии,които изобщо не могат да се нарекат КРИТИКА!

Редактирано от администратор , 29.03.2006 23:08:46

ЕЛРИШКЕ _ твоето име го казах сичко на сичко веднъж мисля - и то щото стана дума за тебе... напоследък хич не ми е до теб - виж снимките ти коментирам с удоволствие - кога ще идваш към филибето да те черпя бира...

АЗ ДА СЪМ НАДЪХВАЛ ГАФА!! МАЛИ МИЛА - спри се да говориш глупости мила, теб си те знаем отдавна -
и спри с обидите - "БОЛЕН МОЗЪК" - че току виж се оплача на админа
Осанна, Елриша, осанна ,Елриша, осанна, Елриша, аве, Елриша, хайл, Елриша! Дали ще Ви е угодно да обърнете височайщия си взор към една лека, досадна за Вас критика - НАУЧИ БЪЛГАРСКИ!!! ПИШЕ СЕ "СЛОБОДИЯ" !!!
Тя и с географията е скарана - СПРАВКА ПИТАЙ Я КЪДЕ Е ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
ЧАКАМ АДМИНА ДА ВЗЕМЕ ОТНОшЕНИЕ КЪМ ОБИДИТЕ ПО МОЙ АДРЕС ОТ ЕЛРИША

БАН ЗА НЕЯ!!!!
Какоооо ако искаш да знеш доста път съм мъмрил сираков да не се зяждате един другиго и двамата сте един дол дренки ,мога да ти кажа че никого не слушам по скоро Доктора по някога взима лош пример от мен и съответно греши
А ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ ЕЛРИШКЕ - мОИТЕ СНИМКИ НЕ СА ПУСНАТИ ЗА ГЛАСУВАНЕ - ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОИТЕ... ТАКА ЧЕ ПАК СЕ ИЗКАЗА НЕПОДГОТВЕНА - И СТАНА ЗА СМЯХ!!!!!!!

Редактирано от автора , 29.03.2006 18:29:26

Ако ти е казала, че е на оня свят, не виждам къде е сбъркала!!! Ха ха ха!!!
Мен ми е много интересно как нашата гордост се е обадила първа под темата.. то верно, че тя го иска това откакто ме срещна... ама чак да пише преди админа (поне според часовника)..

Има нещо гнило в дания

АДМИН _ пак те питам - ще позволиш ли на ТОЗИ ЮЗЪР - да говори обиди срещу мен
или "БОЛЕН МОЗЪК" е похвала???????
ЗА ПО-Малко получих бан за 1 седмица - сега ако се мери с един аршин трябва да има бан за 1 месец (поне да подишаме спокойно) :)
За теб, Сираков - бан, за Елриша - Българска Академия на НЕуките!
Не искам да навлизам в подробности, но напоследък комплексарските изказвания на "родените научени фотографи" почват да дразнят. Сайта започва да заприличва на всички останали фото-нещо си сайтове... които никак не кефят и е време да се прецени - дали ще бъде приятно място за начинаещи любители или ще се ориентира към "професионалисти".

една историйка да Ви разкажа...
дете - изщраква първия си филм на спортния празник на училището, само копира снимките в лабораторията на татко си ... лепи ги на бял фон... прави коментари под снмиките и гордо на другия ден носи репортажа в училище... учителката взима навитото роло и го хвърля в гардероба без дори да го отвори...

Та "учителките"... интелигентни хора сте... не се перчете пред първолаците...
аааа, това нема кой да го чете....
lansky
има има :)
Все си мисля за думата "професианалисти" - ами аз познавам двама такива в сайта - Gafa и Jumbo. Под професионалист разбирам човек, който си изкарва хляба с този занаят. Много често във фотографията любителите правят по-добри снимки от професионалистие, говоря специално за художествената фотография, защото този жанр професионалистите често го смятат като загуба на време. Освен това едно е да познаваш и да работиш перфектно с фотографската техника, друго е да си художник в сърцето си. Така че, за да си добър фотограф, понякога може и да не си на ти с техниката и дори да нямаш свястна техника, като пак казвам че става дума за художествената фотография. За професионалната или бизнес-фотографията си трябват и знания и техника и много опит. Така че, това което правят пофесионалистите ние трудно бихме го направили. Но все пак сайтът си е фотографски и не е редно да се пълни със снимки за спомен само, има си достатъчно сайтове и за такава фотография. Все пак хубаво е човек преди да пуска снимки, тук да прецени дали наистина са за този сайт за да не стават такива майтапи под тях.
vadin, ако не си забелязал има галерии:

Каки и батковци
Купон
Семейни, приятели
Нашите деца хубави
Домашни любимци

Сайта е за "Забавления с фотография", а тези със спортен дух: профита, полу... и всички останали има къде да си мерят уменията - в конкурсите

Редактирано от администратор , 29.03.2006 19:15:17

АДМИНЕ _ какво ще направиш за непредизвиканата от мен обида на елриша

НАРЕЧЕ МЕ "БОЛЕН МОЗЪК" - това според теб не е ли за наказание...

ВАДИНЕ!!! Първия път когато се видим , ще те черпя...
Нещо не схванах мисалта ти админе
би ли я повторил и дали си отговарят снимките в тези галерии
и нима като има такива галерии трябва да се пуска и там плява

Редактирано от автора , 29.03.2006 19:20:20

Понеже сме тук в сайта основно за да се забавляваме мисля , че това с професионализма нямя място тук. Значи нямам нищо против хората , които си изкарват хляба с фотография, но това ,че са избрали този начин на препитание изобщо не значи , че трябва да се заклеймяват или изолират. Това ,че някой има определени способности не означава, пък било то и придобити професионално, не значи ,че той не трябва да си ги ползва извън професионалното поприще. Напротив хубаво е да има тик сред нас хора можещи и разбиращи от които да се учим.
Сега колкото до т.нар "профита" за мен това съкращение идва не от думата "професионализъм", а от "профан" ( т.е. човек дето се прави, че много знае, ама на практика ...) Защото той истинския професионализъум си е и авторитет и класа и няма нужда да се доказва, а останалото е само "като сутрин рано Герест Петльо на оградата - не огрява а само дига аларма та всички да го чуят"

Та такива ми ти едни работи ...
Ловерче от всичко което написа , нищо не се разбира , дай конструктивно предложение , а не да ми тъкуваш какво е профи ; профан или несто от сорта , мен ме слагй от профаните дет само лайят и нищо не разбират от ядрена музика

Редактирано от автора , 29.03.2006 19:29:28

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола