Популярни снимки за

Всички снимки

За заглавията на снимките

"4 Gafa : 28.03.2006 12:58
Имам забележка към всички автори , да слагат някакви заглавия на снимките , дори съм си мислил да пусна тема за това !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!
5 jujata : 28.03.2006 12:59
(4) Gafa: Прав си, Гафе, ама аз имам голям проблем със измислянето на име Каквото и да се сетя все ми се струва тъпо Хич ме няма..."

Понеже и аз се ядосвам като видя (особено) хубава снимка, без заглавие. Имам предложение:
Както учите ФШ и други техники, така можете да се научите и на заглавия, а е важно! За начало можете да си намерите, сборник с поезия (Най-добре, любовна лирика) на различни автори и да ползвате цитати. Ако питате защо любовна, ще изпреваря въпроса, защото в любовта има всичко което съдържа живота - най-разнообразни емоции и чувства. А поетите умеят да боравят с тях в строфите, както вие с техниката и светлината в снимките си. А после с практиката, те (заглавията) сами ще почнат да изплуват в главата ви. Разбира се, че това не касае всички жанрове на фотографията, но за повечето ще ви свърши отлична работа.

мисла заглавия срещу заплащане
binin, ми който може ще продава снимки, а който може заглавия, защо не Снимка без заглавие, си е като човек без име, а толкова труд и любов хвърлят по една снимка, тя си е като дете!

Редактирано от автора , 28.03.2006 20:32:24

Браво, Си!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола