Популярни снимки за

Всички снимки

Записване за среща в Шумен 29-30 април и 1 май

Първа нощувка гр. Шумен 29-30 04 11 лв- на човек 30 места
Хотелчето е хубаво сТОПЛА ВОДА И СОБСТВЕН САНИТАРИН ВЪЗЕЛ ЗА ВСЯКА СТАЯ! Намира се в много приятен парк в подножието на ШУМЕНСКОТО ПЛАТО
И за любителите на хижите в хижа Стария град на платото цена 10 лв. леглото пак 30 места!
Втора вечер Мадара
Хотел Кирека на 5 км от Мадарлкия конник, има и еко пътека! Много хубав хотел с ресторант, заседателна зала, кадето ще се проведе презентация он Никон, не зная точно за какво!И ИНТЕРНЕТ, лятна тераса, тенис игрище с мрежа, и всичко това САМО за 12 лв на легло
И хижа Мадара за любителите на хижите 6 лв. леглото, знаете я каква е!!!
НАЙ КЪСНО ДО СЕДМИЦА ЗАЯВКИТЕ, ЩОТО МНОГО ГРУПИ СА ПЛЪЗНАЛИ И НЯМА МЕСТА!!! Ще има и изложва в тая зала Щи ема и награди!!! Моля побързайте, за да ми спестите усилия!!!

Редактирано от администратор , 28.04.2006 22:33:05

двойна стая - две места - хотел
На какво разстояние е хотела на Мадара от хижата?
А, да, на 5 км.

Редактирано от автора , 28.03.2006 16:32:40

lansky Уточни, за двете нощувки ли?
lina 4-5 км
Записвам две нащувки за двама - подробностите ще уточня малко по-късно.
Интересува ме какви видове стаи има - 2-ки, 3-ки, апартаменти за хотелите и ако има апартаменти - по-конкретно какви са условията за тях?

Редактирано от автора , 28.03.2006 17:29:41

двете нощувки
Хотел Кирека двойна стая за двете нощувки записвам !
Сдобих се с информацията, която ме интересуваше. Значи записвам се за двете нощувки в хотел Кирека - двойна стая с едно голямо легло тип "спалня". Тъй като особено държа на вида на леглото го отбелязвам така, за да не стане грешка
и за мен хотел Кирека двойна стая за двете нощувки
две нощувки, двама души - двойна стая в хотел
Предложението беше първата нощувка да бъде в Шумен
Ето в този хотел, и хижата на платото!!!Целта е да се посети първия ден Шуменско плато И ако решите Преслав,и след това, на другия ден в Мадара
ВТОРАТА НОЩУВКА ЗА ХОТЕЛ КИРЕКА,
КОИТО Е НА 5 КМ ОТ мАДАЯСКИЯ КОННИК!
Разбира се, ако не ви е скучно две нощувки в Кирека, няма проблеми!!! До Шумен са 16 км., маже да се отиде лесно! Така че искам да зная какво ще решете???
Ми за 16 км. не виждам причина да се местим
Ок, съгласен, нека да чуем още едно две мнения.
две нощувки за 3-ма - в ЕДИН от хотелите, в който реши мнозинството . Мисля си, че е по-дабре "базовия лагер" да е в Шумен

Редактирано от автора , 28.03.2006 22:25:25

Plam Кой хотел?
Още едно нежно тяло , без значение къде и до кого :) - 2 нощувки .
Ако се съберем повече хора, вероятно един хотел с трийсетина места не би ни побрал и тъй или иначе ще трябва две места, но това е само ако хората са повече. Иначе мисля, че няма лошо за който иска едната вечер да се спи в Шумен, а втората в хотел Кирека. Лично на мен, а както забелязвам има и други, които предпочитат да не се местят и да пътуват 16-те километра между дестинациите. Колкото до хотелите - практиката показва, че там много много не се заседяваме, още повече ,че има толкова интересни места в района. По-скоро по нужда ползваме легловата база и санитарията, тъй че опцията с омръзването ми се струва пресилена.
loveforever
Аз предлагам да се направи едно подобно лагеруване , но с палатки и да сме в движение , тогава няма да се застояваме по хотелите и така тръпката от снимката че ее по вълнуваща , понеже си се бъхтал , да катериш вървиш , дебнеш времето
Иначе за по мързеливи като мен , само се мятат в колата и снимат каквато им предостави пътят или наи много 100на 200 м на вътре :П::
Потвърждавам едно място,нощувка на 29 и 30 Април.В хотела или хотелите кадето ще са повечето от групата.Лично на мен не ми пречи да сменим хотела за втората вечер.

Редактирано от автора , 29.03.2006 19:10:24

GQG, направи списък със заявките досега и добавяй в него новите
Записани до момента:
lansky 2 нощувки за двама х. Кирека
loveforever 2 нощувки за двама х. Кирека - спалня
zgrync 2 нощувки за двама х. Кирека
si111 2 нощувки за двама х. Кирека
dil_stil 2 нощувки за двама х. Кирека
Plam 2 нощувки за трима х. Кирека
steffo 2 нощувки за един х. Кирека
35mm 2 нощувка за един х. Кирека
lina 1 нощувка 12 души 3 двойки и 2 тройки /по възможност/ хижа Мадара 29 април
svetal 2 нощувки за двама х. Кирека
Sirius 1 нощувка 29 за двама х. Кирека
tututina 1 нощувка + Гала 29 х. Кирека
ttommy 2 нощувки за двама х. Кирека
VoxGabrieli 2 нощувки за двама х. Кирека
AGISOFT 2 нощувки за двама х. Кирека
lovec1 2 нощувки за двама х. Кирека
ilski 2 нощувки за двама х. Кирека
i_ran 2 нощувки за двама х. Кирека

До тук 29 за хотел Кирека и 12 за хижа Мадара
в хотела остават само 6 места!!!
Има и едни бунгала като резерва
Утре отивам да ангажирам хотела, Много ви моля побързайте, за да не останем вез хотел!

Редактирано от автора , 28.04.2006 18:19:30

12 човека за хижа "Мадара" - 1 нощувка на 29 април: 3 двойки и 2 тройки, по възможност

Редактирано от автора , 31.03.2006 10:42:41

2 нощувки х Кирека за двама

Редактирано от автора , 31.03.2006 11:22:45

1 нощувка на 29 април х.Кирека за двама
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола