Популярни снимки за

Всички снимки

Записване за среща в Шумен 29-30 април и 1 май

и 1 нощувка на 29 април х.Кирека за мен
GQG, Що, не се виждам в списъка...
Две нощувки за двама х. Кирека и за мен !!!!
Айде и аз да туря едно рамо!

До тоя момент Ivoto и аз - двама, две нощувки в хотела при всички! Много е вероятно да потвърдя за още хора или да откажа за себе си, щото при мен все в последния момент се подреждат нещата, но декларирам интерес!
Потвърждавам за 2 нощувки на 29 и 30 Април.Където са повечето от групата.1 място.

Редактирано от автора , 31.03.2006 18:55:45

АЙДЕЕЕЕ - ПИШЕТЕ МЕ ме и мен
AGISOFT+ZUZU - демек 2маааа
Записвам още 2 броя
Уредил съм по едно безплатно копие 20/30 на всеки присъстващ на сбирката в Шумен от фото ателие "Фокус" ! Собственикът се съгласи да ни спонсорира с по една снимка, воден от добрите си чувства към нас

Редактирано от автора , 06.04.2006 16:37:29

От: GQG
Дата: 06.04.2006 16:37 Отговори

Уредил съм по едно безплатно копие 20/30 на всеки присъстващ на сбирката в Шумен от фото ателие "Фокус" ! Собственикът се съгласи да ни спонсорира с по една снимка, воден от добрите си чувства към нас

Браво Гого !
GQG - нещо капаро да ти мяткаме ли???
Приятно прекарване на всички
lansky Не, платил съм 200 лв. за хотела и товае! Като дойдете ще си уредим сметките!
jujata Хайде, не бягай! Сигурно ще има свободни места по колите!
jujata - в нашата кола има място - ако това ти е грижата - обаждай се
Искам да ви известя, че съм осигурил награден фонд!!! Община Шумен става съорганизатор на пленера и ще финансира наградите. На 25 04 2006 г. ще присъствам на брифинг в община Шемен, където ще разясня пред представителите на всички средства за масова имформация за предстоящата проява! Те от своя страна, ще отразят пленера по подобаващ начин!!! Гответе се да направим хубави снимки, за да оставим хубави впечетления !!!
Браво!
Yesss! Браво, Гоги!
Сега ако изнамериш и две-три по-засукани моделки от Шумена града голяма, готови да станат известни на цял 4coolpics... Ехеееее, страхувам се, че хич няма да ти стигне наградния фонд за хубави и мераклийски фотографии!
VoxGabrieli Ама вие много взехте да искате!!! Сега пък и модерки!!! Трябва да пускам обяви из вестниците! Хората очакват от вас да снимате забележителностите на града, а не разни мадами!!!
Модерки, я! Забележителностите на града очакват от нас да бъдат снимани, ти какво друго си мислиш!?
хихихихихихихихихих и промоционален кащон с ДУРЕКС
ама той да е към моделките
Викам да се включа и аз, че не успявам да устоя на изкушението да дойда да ви видя, така че имайте ни и нас предвид - двамца. За спането ще се оправим ние.
ilski, смятате и да спите ли!!!
Сисе, добър въпрос. Аз като гледам каква тумба се заформяме, няма да е необходимо да мислим за нощувките.
Ааа, за да не стане объркване, държа да отбележа отсега, че ние не сме към групата с оставащите в Кирека. Т.е. не ни включвайте към резервации и т.н.
i az iskam v kireka 2 br.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола