За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Предлагам в профила на всеки потребител освен
снимките на Пешо
коментарите на Пешо
коментари към снимките на Пешо
да се добави и линк към
редакциите на Пешо
, който да води към списък и/или тумбнейли на редакциите направени от съответния потребител към снимки на трети лица.
Причината е, че сега някои хора се стараят да правят редакции, но трудът им остава незабелязан = само в чата минава съобщение "Пешо ъплоудна редакция към снимка ***" и след няколко минути тя е вече в историята. Ако има такава функция всеки ще има възможност да разгледа всички редакции, направени от някой, който ги може или пък ще има възможност да критикува някой, който не ги може.
Единственият проблем, ако предложението ми се приеме е, че редакциите ще насърчат не забавлението с фотография (каквото е мотото на сайта), а забавлението с фотошоп.
снимките на Пешо
коментарите на Пешо
коментари към снимките на Пешо
да се добави и линк към
редакциите на Пешо
, който да води към списък и/или тумбнейли на редакциите направени от съответния потребител към снимки на трети лица.
Причината е, че сега някои хора се стараят да правят редакции, но трудът им остава незабелязан = само в чата минава съобщение "Пешо ъплоудна редакция към снимка ***" и след няколко минути тя е вече в историята. Ако има такава функция всеки ще има възможност да разгледа всички редакции, направени от някой, който ги може или пък ще има възможност да критикува някой, който не ги може.
Единственият проблем, ако предложението ми се приеме е, че редакциите ще насърчат не забавлението с фотография (каквото е мотото на сайта), а забавлението с фотошоп.
Ние отдавна знаем1 че едното без другото не може
GQG, кое не може? Пържола без червено вино ли? Кажи одобряваш ли идеята ми?
Много се радвам, че има милещи хора тук. С изключение на тва, че много мразя да ми викат Пешо, съм напълно съгласен с теб.А за ретуширането и фотошопирането....За мен това са инструменти, за поглеждане на една истина от различни гледни точки и не виждам къде е проблема. Поздрави!
много добра идея!!!
И аз мисля, че е добра идея!
Идеята е добра
Много добра идея!!! Може да ни научи на доста неща, при обработката на снимки от различни хора!
Редактирано от автора , 16.04.2006 19:00:24
Звучи полезно
Никва реакция откъм отговорните фактори
Уникорн, нямах предвид тебе = мислех вместо Пешо да пиша Декстър, ама щеше да излезе, че се самоизтъквам
Уникорн, нямах предвид тебе = мислех вместо Пешо да пиша Декстър, ама щеше да излезе, че се самоизтъквам
Хубаво предложение , макар че има галерия РЕДАКЦИИ , но тя не се разви добре .
Идеята е много добра
За да коментирате, моля, влезте в профила си!