За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Струва ми се,че се налага на всеки потребител да бъде дадена възможност да определя други потребители,от които НЕ желае коментари. Явно не става админът да ни е пъдарин за щяло и нещяло и после опитите му да внесе ред да бъдат квалифицирани като "комунизъм" и подобни...Стига е обирал "контрата".Нека всеки сам да може да прецени за себе си.
Що се отнася до новите потребители- ако могат да бъдат със статут на новаци докато се ориентират,за около седмица (да речем) ще бъде от полза, а останалите-които сме по-отдавна,да се постараем за това време да бъдем толерантни. Не да се подмазване или хвалим незаслужено,но и малко кураж никога не е излишен
Що се отнася до новите потребители- ако могат да бъдат със статут на новаци докато се ориентират,за около седмица (да речем) ще бъде от полза, а останалите-които сме по-отдавна,да се постараем за това време да бъдем толерантни. Не да се подмазване или хвалим незаслужено,но и малко кураж никога не е излишен
Знам,че всяка промяна изисква време и усилие,но...идеи да има
Така де,мисля,че не бива заради една шепа народ,които съвсем тенденциозно се държат арогантно,да бъдем наказвани всички...по разни начини.
Така де,мисля,че не бива заради една шепа народ,които съвсем тенденциозно се държат арогантно,да бъдем наказвани всички...по разни начини.
Редактирано от автора , 30.03.2006 10:09:12
Редактирано от администратор , 30.03.2006 08:51:55
Сираков, защо въобще пишеш?
Jordan
подкрепям!
Редактирано от администратор , 30.03.2006 14:48:58
velio, Gafa, nasrakov
I az sam za ama oak ne razbrah iztritite postove
За да коментирате, моля, влезте в профила си!