Популярни снимки за

Всички снимки

Идея за нова галерия " Видения и илюзии " ? Дайте мнение !

Снимайте другото лице на т.нар. реалност. Един измислен свят на сенки, образи, магически форми, които фантазията ни облича в странни образи, скрити знаци. Погледнете по-далече, дайте воля на сетивата си, мисълта си... Нека забележим това което на пръв поглед е неуловимо ...

Редактирано от администратор , 05.04.2006 12:27:42

За идеята! Това е предизвикателство за фантазията ни и опит да погледнем на света под друг ъгъл. Като игра на гатанки... Какво се крие тук или там... Да надникнем в огъня, да погледнем в огледалния свят, да открием душата на камъка, да потърсим това разнообразие от образи, което тайно присъства около нас и чака да бъде открито. Хайде да се позабавляваме с камерите и отпуснем юздите на фантазията си
Идеята е добра - гласувам "за" .
Нямам нищо против, но да не станат много галериите! В смисъл, че колкото са повече, толкова по трудно се ориентира човек! А може и да е обратното не съм сигурен. Нека да се обмисли. Все пак мисля че тези галерий не могат да растат до безкрай! От друга страна наистина има една такава празнота!
Подкрепям идеята. За въображението и фантазията !
Идеята е добра, но "Видения и илюзии" ми звучи, като "ЛСД и кокаин"
Да, аз съм твърдо "за" - има нужда от галерия Фантазии, Абстракции, Сюрреалност или нещо подобно. Често казано, доста се затрудних къде да сложа например това:

и не съм доволен от мястото, където съм я сложил, но нищо не ми звучи по-добре...

Редактирано от автора , 05.04.2006 22:20:34

GQG: Ами има галерии, които се дублират донякъде и могат да се обединят, някои да отпаднат: хем има Природа, хем Пейзаж, хем Пътешествия, хем България в снимки; има Спорт, ма кой знае защо - отделно футбол и тенис и т.н. В същото време няма галерия История, например, няма галерия за музеи, паметници и др.
Мисля, че тази галерия ще е много по-подходяща от експеримент и всичко останало.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола