Популярни снимки за

Всички снимки

Награда за м. МАРТ в конкурса "Красива всеки ден..."

Драги Форумци, настъпи дългоочакваният момент да наградим четвъртата победителка в конкурса "Красива всеки ден...".
http://www.4coolpics.com/k_krasiva.php

Сайта за забавления с фотография CoolPics и Дима Стил решиха единодушно:
Измежду 40те най-рейтинговани снимки жури в състав Пламен Ташев и Управителя на салони за красота Дима Стил - Дима Тодорова определиха снимка "Деси..." с автор Мими Николова - jujata, като победител в конкурса за Месец МАРТ.

Честито на автора и неговия модел!
Моля Мими Николова да се свърже с мен на на e-mail: support@4coolpics.co­­m за получаване на наградата

Всеки месец(от началото до края на конкурса - 10 поредни месеца) 40 - те снимки с най-висок рейтинг от гласуването на публиката ще бъдат разглеждани от жури и ще бъде избирана само ЕДНА фотография(независим­о кога е качeна)

Всеки месец наградата за модела върху избраната от журито фотографията е услуга за разкрасяване на стойност 100 лева в салони за красота "Дима Стил"

Редактирано от администратор , 20.04.2006 13:13:39

честито Жужи
Брабо Мими и чистито!!!
Chestito!!!
Браво, Жужи! :)
Готина снимка! БРАВО!
A kade otidoha snimkite na edin ot dobrite avtori - Gafa?
Честито Жужи!!!
Честито Жужке и от мен!!!
Kozmo: Крие се някъде, не ще да черпи май....
Благодаря на журито и на хората, които са гласували
И на тези, които не са гласували Пожелавам успехи на всички юзери
Благодаря и от името на модела, който ще доведа лично да получи наградата си
Поздравления и от мен!
Bravo Mimi
Жужата, честито и от мен, заслужаваш го.
Честито на автора и модела! Моля за отговор на въпроса - моделът всеки ден ли изглежда така? Защото все пак това е темата на конкурса. Така да се каже - това ежедневна красота ли е?

Редактирано от автора , 08.04.2006 12:10:01

Accept, отговарям веднага на въпросът ти- ДА, моделът изглежда всеки ден така, дори ако забелязвате няма почти никакъв грим и е много естествена Ако все пак имате някакви съмнения елате в четвъртак да я видите на живо Заслужава си
Браво на jujata, напълно заслужена награда ... и да има още много такива фотографии и моделки
Благодаря за отговора! Обаче определен ден и час за среща с модела никак не кореспондира с ежедневното! Отново - честита награда!
Accept, е ти к`во искаш? Да се събудиш до нея ли?
Честито на Жужа!!!

si111: Ха-ха-ха
Si 111 Не спирам да се възхищавам на спорадичните проблясъци на твоя интелект, породени от неаргументираността в нишката на твоите разсъждения!

Колко много въпроси поражда в моето юзърско съзнание темата на конкурса, журито и победилата снимка! Непознавайки никой от този сайт лично, за мен представлява безпричинен интерес да наблюдавам случките тук. Ето и моите разсъждения:
"Красива всеки ден" - прекрасна тема на фотоконкурс за имащите фантазия и непредубедено съзнание! Почти всички решават, че непремено става въпрос за женска красота ! Защо? За мен е необяснимо, как нещо толкова многопластово и живо като женската красота може да се вкара в една снимка! А абсурда е, че се очаква тази снимка да изрази ежедневието на тази хубост!!! Ако става въпрос за египетски сфинкс - да, но за жена! Че всеки любовен акт с една жена е различен, а множеството фотографи тук решиха, че ще вкарат жената и нейната красота в една единствена снимка! Толкова поети, писатели, жудожници, музиканти са посветили творчеството си на това търсене и не са успели, та Вие сега!? Има ли няко ценител на женската красота тук, който може с ръка на сърцето да каже, че ще изживее един пълен месец с този модел, пребиваващ ежедневно в този вид? Аз лично бих полудял след първата седмица. Представяте ли си денонощно да гледате такава кукла Барби в този тоалет? Колко скоро ще Ви омръзне? Къде е тогава красотата на това ежедневие?
Смущава ме факта, че в журито е бил управител на салон за красота. Какво се оценява в този конкурс? Красота на модела? Фотографско майсторство? Интересен е аргумента за поканата към този човек за участие в жури на фотографски конкурс.
И последно - тази прекрасна снимка на прекрасен модел наистина ли търси ежедневната красота? Може ли някой от журито да я посочи? Аз виждам майсторски направена снимка, измислена и издържана във всеки детайл, но не и ежедневната красота.
Accept: Смущава ме факта, че в журито е бил управител на салон за красота. Какво се оценява в този конкурс? Красота на модела? Фотографско майсторство? Интересен е аргумента за поканата към този човек за участие в жури на фотографски конкурс.
И последно - тази прекрасна снимка на прекрасен модел наистина ли търси ежедневната красота? Може ли някой от журито да я посочи? Аз виждам майсторски направена снимка, измислена и издържана във всеки детайл, но не и ежедневната красота.

Айде колега като си толкова отворен - вземи да си поспестиш малко парички и си направи сам един конкурс и не се смущавай от подобни факти !!!!!!!!!!
Accept, a little less conversation, a little more action
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола