Популярни снимки за

Всички снимки

Награда за м. МАРТ в конкурса "Красива всеки ден..."

AGISOFT какво мислиш, че работя, та да ме наричаш "колега"?
Accept:

Някой да е споменавл работа???
Декстер, безмисленото действие е привилегия на немислещите.
Агисофт, а в какво мислиш, че сме колеги?
Accept:

Самият факт че се обаждаш значи вече те прави част от нашето щастливо стадо- демек вече си станал колега , от където веднага идва факта че би могло да ти бъде ОТГОВОРЕНО както трябва "Ето и моите разсъждения:
"Красива всеки ден" - прекрасна тема на фотоконкурс за имащите фантазия и непредубедено съзнание! Почти всички решават, че непремено става въпрос за женска красота ! Защо? За мен е необяснимо, как нещо толкова многопластово и живо като женската красота може да се вкара в една снимка! А абсурда е, че се очаква тази снимка да изрази ежедневието на тази хубост!!! Ако става въпрос за египетски сфинкс - да, но за жена! " на отговор на това което си написал - казвам само да прочетеш още няколко пъти правилата за КОНКУРСА и след това да минаваш на философските ТЕМИ !!!
AGISOFT Част от стадо не се чувствам, пък било то и щастливо. Прочетох правилата, но мисля, че си искала да прочета насоките и предпочитанието на измислилите конкурса. Които по никакъв начин не обезсмислят думите ми.
Accept:
Едва ли има жена, която поне веднъж не е искала да се намира на модните страници на известни издания. Едва ли има и начинаещи фотографи със скрит талант, които не искат да бъдат на същите тези страници на модните издания. Едва ли има и хора, които да искат да не запечатат красивите български жени. Със старта на този конкурс за първи път ви се предоставят както награди за авторите така и награди за самите модели. По този начин освен стимула за авторите ще има и стимул за самите модели.
Този текст от правилата на конкурса е решението на твоя въпрос и твърдение както си написал : Почти всички решават, че непремено става въпрос за женска красота ! Защо? За мен е необяснимо, как нещо толкова многопластово и живо като женската красота може да се вкара в една снимка! А абсурда е, че се очаква тази снимка да изрази ежедневието на тази хубост!!! Ако става въпрос за египетски сфинкс - да, но за жена!

А в самите правила на конкурса НАЙ-ОТДОЛУ има надпис който гласи ДРУГИ УСЛОВИЯ - там ще намериш също много отговори

Айде със здраве отивам за БИРАААА
Още ли има хора дето не са разбрали, че десет месеца ще се избират и награждават модели, а чак накрая ще има оценка на фотография А иначе всичко е така хубаво написано в правилата на конкурса.
Нека освен да пишем разни неща, да се научим и да четем правилно написаното от другите!
loveforever:
Защо защитавате една неправилно формулирана тема на конкурс и разяснения с пожелателен характер. Правило е, че при еднакъв брой точки печели снимката, която последна е получила точка. А това, че всички жени са си мечтали да са на корицата на модно списание какво правило е? Че това е обида към уникалната женска красота! По кориците се снимат куклички.
Accept:

Лелееее - или ти не искаш да вденеш - или се обяснява лошо -

Значи представи си следния сюжет:
1. ТИ работиш
2. Плаща ти се за свършена работа
3. Имаш си шеф който казва какво и как да се прави
4. Накрая ти или си доволен или не

Така до тук е ясно - сега продължавам ...
1. Конкурса явно се спонсорира от дадена фирма или човек
2. За да се дадат парички и награди трябва да се харесат снимки както от фотографи (които не е задължително да са потребители от въпросния форум) така и от самия СПОНСОООООРР
3. Спонсора ИЗРИЧНО е написал че ще дава награди на ЖЕНИ (а не на СФИНКСОВЕ)
4. Явно и тука има Доволни и Недоволни

сега схвана ли?
AГИСОФТ схванах още първия път, но се опитвам да ти обясня смисъла на моите думи. И не ми дреме кой е доволен, кой не, кой организира конкурс или каквото и да е от този род. Занимавам се с доста по интересни неща. Казах си мнението на юзър. Казах и въпросите, които си задавам.
АГИСОФТ, в заключение ще предположа, че снимка на кърмеща жена ще е много по-адекватна на темата, обаче никой няма и да я погледне? Нали? Друго си е да се награди модел с визия, с каквато можеш да се нагледаш за 10 живота напред от интернет. Схващаш ли ме?
Момчетаааа, пооляли сте се, забършете се малко!!!
Accept:

АГИСОФТ, в заключение ще предположа, че снимка на кърмеща жена ще е много по-адекватна на темата, обаче никой няма и да я погледне?
Кой ти каза че няма да я погледне? Това дали ще я погледне или дали ще гласува някой не зависи от теб... тук не се гледа с цъкане, охкане тюхкане и тен подобни - защо една кърмеща жена да не е красива? никой не ти е казал такова нещо - мисля че ТИ говореше за СФИНКСОВЕ а не някой друг

Редактирано от автора , 10.04.2006 00:42:41

Accept:

АГИСОФТ, в заключение ще предположа, че снимка на кърмеща жена ще е много по-адекватна на темата, обаче никой няма и да я погледне?
Кой ти каза че няма да я погледне? Това дали ще я погледне или дали ще гласува някой не зависи от теб... тук не се гледа с цъкане, охкане тюхкане и тен подобни - защо една кърмеща жена да не е красива? никой не ти е казал такова нещо - мисля че ТИ говореше за СФИНКСОВЕ а не някой друг
Ей, си111 адекватността на твоите постове е винаги свръхестествена. Сигурно само контактьор от телевизия 2001 ще те разбере.
АГИСОФТ, защо утре на свежа глава не прочетеш пак поста ми? Не ме схващаш, уви!
както и да е...
в едно заключение само ще кажа:
Модели по интернет с лопата да ги ринеш...
НО конкурс като този е само един и е само ТУК и правилата важат за всички модели - независимо какви са !!!
Всичко различно от "ХОМОСАПИЕНС" няма място в конкурса...

Още веднъж СОРИ ЖУЖЕ че пак се разрази философия под твоята награда
АГИСОФТ, спора е под тема, пусната от админа, а не под наградата на Жужа, стриктно погледнато. Ето за това ти говоря - четеш думите, но ти убягват изреченията. Гледаш дърветата, но не виждаш гората. Ама и целокупния народ е такъв - гледащ, но не виждащ, слушащ, а не чуващ.

Редактирано от автора , 10.04.2006 12:11:11

Imam chuvstvoto che tuk se glasuva za hora, ne za snimki.. dano ne e taka
Lamera, точно от тебе не го очаквах...
ne govoreh za tvoiata snimka...
Lamera,
jujeeee, кога ще връчваме наградата?
Ако момичeто му е трудно да идва в четвъртък, да направим една среща на картинга в събота или в неделя?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола