Популярни снимки за

Всички снимки

ПИЕНЕ на вечерта !!!

Такаа вече си имаме тема за Песничка на вечерта - сега очаквам всевъзможни щури рецепти за горещите месеци дето ни чакат

Предложение от мен:

ДЖИНКА

25гр Джин
25гр Мента
100гр Газирана водичка
100гр Тоник
1 листо от мента (по възможност де....)
и най-важното - ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НАТРОШЕН ЛЕД

сипвате в по-големичка чаша, боцкате 2 сламки (може и повечко) и смучете наволя
Кана бяло вино бутилка Спрайт от 1 литър. Смесваш по свой вкус и в зависимост от обема на чашата. Аз го предпочитам 60% вино
40% Спрайт
На когото му е сладко със Спрайта да опита със сода.
"Шприца на Доки"
Бяло вино, Тоник, лимон - изстискан или на парчета а може и двете, много лед. Смесваш по свой вкус и в зависимост от обема на съда.

е тук не помня какво бяхме пили ама пели
автора:
бира бира и пак бира
Ето ви и от мен коктейлче, та да разберете, защо не пия коктейли:!
Коктейл "Боздуган"
2 щищета коняк
1 шише бира
(Обемът на шишетата става предмет на разговор след изпиване на първата доза.)
Смесват се в приложим за целта съд и се пие без оглед на температура и мезе. 'ай наздраве!
От мен нещо по-така:
"White russian"
60 мл. Водка
30 мл. Калуа (ликьор кафе)
30 мл. течна сметана
лед

п.п който е гледал "Големият Лебовски" знае
Pileshtar, това с Лебовски ми напомни оня виц, дето две циганета си говорят пред кебапчийница и едното казва: "Да знаИш тука к`ви убави кИбапчета пра`аааат..."
Другото: "Ти ял ли си?" (със завист)
"Не бе, ама тате е гледАл едни как ядат...
Лятото наближава... И понеже от опит знам, че и най-добрия коктейл изпит в бозава обстановка и компания си е боза, ще ви пожелая за летните нощи един от мен
Ледено бяло шампанско, купичка ягоди, спрей сметана, нощ на плажа и шума на прибоя... Черешката е - ПОДНЕСЕНИ НА ЛЮБИМ ЧОВЕК! Ако няма сметана и ягоди, заменете ги с повече любов(даже е за предпочитане )! Количеството е, до пълно опиянение и не спирайте!

Редактирано от автора , 15.04.2006 21:48:36

аааа SI - и после следва тема "МОМИЧЕ на ВЕЧЕРТА"
"Бистра водица - мирна главица!"
AGISOFT после ще пуснем и тема " Ядене на сутринта "
хихихихихихи може може - ама ФЛАМБЕ с повечко РОМЕЦ
как от 250 грама се смуче на воля....това на един дъх ще го дръпна, и ще остане само леда ;-)
torbalan: говорех за единична бройка беее - а друго си е да работиш със съд тип КОФА или ЛЕГЕН - демек сместа става УБИЙСТВЕНА - и тва ако ми го дръпнеш наведнъж със сламка ШАПКА ТИСАЛЯМ
Прав е Торбалан! 250 гр. пиене за 1 вечер ме разтревожват мигом. То с ръка да не изветреят ли да ги похлюпиш, или плахо да ги пиеш?
Процедурно предложение:

Да си спретнем една вана да боцнем 3 сламки и да си навием телефоните за след около няколко часа
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола