Популярни снимки за

Всички снимки

Поздравления за новата опция "Забрана за коментари към снимка"

Браво, Пламен, за новата опция!

Редактирано от администратор , 16.04.2006 19:54:28

За пояснение:
"Забрана за коментари към снимка" може да се наложи от Автора преди качване или по ВСЯКО време след това, като в този случай коментарите се спират в момента на активиране.

Очаквайте възможност за триене на нежелани коментари под Вашите снимки и за спиране на коментари от избрани от Вас потребители
Bravo be balevsky, mahash glasuvaneto - ok, mahash i komentarite i za kakvo kachvash snimki, za kakvo?
Козмо, как за какво?! за слава
taka izliza na praktika, shtoto gledam che pod snimkite na drugite ne se spirash...
Козмо, принципно съм се спрял вече (а и Пламен ще даде свобода на всеки автор да ми тегли шута, когато си поиска)
Ako moje da go tegli samo na teb shte e dobre, da ne se nalaga da tegli na vsichki pokrai teb..tva me pritesnqva
Към Админа:
С промяната във опция фото гарелия на първа страница, обаче, не мога да виждам хронологично качените снимки на повече от 24ч назад.
аз много ползвах тази опция и тази фото конкурси, за да видя кво е качено на сайта преди повече от 24ч. (независимо от избраната от автора галерия)
Сега не може да се види това, така че може да "разшириш" опцията за галерии и конкурси, които са на заглавната страница над последно качените снимки, та да се виждат общо всички (независимо кога са качени).
Козмо, к`во искаш - публично да обещая и се врека, че благоприличието ми ще е очевидно?!
Всеки, който иска, ще може по всяко време да ми тегли... шута (и на когото друг си иска); поне доколкото схващам новите промени в сайта.

Редактирано от автора , 16.04.2006 20:42:59

Не, говорех принципно, нямах предвид конкретно теб. Като сложа отметка че не желая коментари съм сиурна че Х няма да пише под мойта снимка, обаче и никой друг няма да може...
Козмо, като искаш коментари - пускай да говорят всите българи, а като не ти хареса някой - ще триеш персонално; мисля, че по-нататък ще има и възможността да банваш определен потребител, но ще бъде хубаво това да се отнася само за дадена снимка, а не принципно за цялостното ти творчество, щото може да се изказва веднъж позитивно, а друг път - не дотам ласкаво.
Да, би било хубаво да има такава опция.
Поздравления за новата опция! Лично аз до сега не съм я ползвала по други места където има, а и не мисля ,че ще ми се наложи да я употребявам, но много ми допада наличието и. То някак си кара автора да се чувства с по-големи права над снимките си, а това е супер. Ще бъде прекрасно и да могат онези, които искат да могат да трият определени коментари
Дани, добре казано!
Благодаря Балевски!

Аз имам и още мераци. Ще ми се да има отрицателен вот - просто като статистика без да се смесва с положителния. Нека опцията да е избирателна - да може да си я пуска само който иска. Или съгласна съм и това да важи само за мойте снимки. Не искам да казвам за чуждите снимки, че не ми харесват, но определено ми се иска за моите снимки да виждам както колко човека са харесали дадена снимка, така и колко не са. Мразя безразличието. И не е важно да е поименно въпреки, че би било хубаво, просто за мен това би бил много полезен начин за сверяване на часовника. Не искам да разбунвам никакви духове с казаното, просто малко мисли на глас
Дани, а какво мислиш да има възможност да се вижда кой точно е гласувал за снимката ти, както е по някой други сайтове?
Балевски аз винаги съм била против анонимността. На себеуважаващите се хора не им е нужна анонимност. Те стоят зад постъпките си и не им трябва да са скрити, а за останалите да ти кажа просто ми е безразлично. За мен човек който няма доблестта да изказва мнението си открито е жалък.
Конкретно за сайта мисля ,че гласуването е анонимно уж за да не се държи сметка кой на кого гласувал, или защо не го е направил, но да ти кажа честно моето мнение е че няма разлика.

Редактирано от автора , 16.04.2006 21:21:19

Да бе, наистина, защо не можем вече да виждаме в конкурси и галерии от първа страница, хронологично качените снимки за повече от 24ч назад? На мен ми беше полезно това.
Силве (как ще станеш разногледа иначе?)
Корекция към моя предишна реплика
От: balevsky
Дата: 16.04.2006 20:40

Може да се разглеждат снимки, качени преди повече от 24ч., без да се разглежда галерия по галерия. Просто при избор на опцията "Фото галерия" се отварят последно качените снимки, които може да се селектират по дата, гласове и просещения.
Поднасям извиненията си към Админа, заради моето недоглеждане при първоначания си поглед на внесените промени в организацията на сайта!
ейййй - Балевски - WELCOME BACK най-накрая Пламене - всичко ще се подреди
Това за коментарите хубаво,обаче това,че немога да гледам снимки качени 24 часа преди това не е!иам цели седмици, вкоито не влизам и как да ги разглеждам и коментирам ?измислете удобен начин!
cielo, можеш. Прочети последния пост на Балевски
Аз никога не бих се възползвал от тази опция, защото снимка без коментари е малко като манджа без подправки (блудкавичко). Във всеки случай - не вреди, а щом някои я намират за полезна (може да са на диета) - добре е да я има.

Доста вредна обаче може да се окаже възможността авторите сами да трият определени коментари под снимките си. Мнозина може да се изкушат да си трият солените коментари и да оставят само сладките, с което ще се разруши всякакъв баланс между между стойността на снимката и коментарите под нея. Силно захаросаните коментари, които ще останат, не са по вкуса на всеки (да не говорим за диабета и развалените зъби ). Хората, които искат да научат нещо от снимките на по-опитните виждайки и добрите, и слабите им страни, ще бъдат отблъснати и ще останат само тези, които "всичко си знаят" ...
Освен всичко това, възможността за триене ще облекчи много ония, които обичат да пускат тук крадени снимки. Всички коментари, съдържащи забележки, линкове, въпроси от такъв характер, ще изчезват. Ще остават само суперлативите. Остава възможността да се пише на админа или да се отвори тема във форума, но не всеки би си направил труда, и да го направи - няма да е веднага, а и стигне ли се до тема във форума ... снимката вече е навредила достатъчно.

Според мен, ако трябва да се трие нещо, задължително е това да минава през админа или упълномощен от него модератор.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола