Популярни снимки за

Всички снимки

Ново слайд-шоу от мен:)

http://www.4coolpics.com/video.php

Благодаря на Плам,че го качи!
Балевски!
Чудесно е!!! Истинската България!!! Само една забележка: Началния стих е прекрасен, но не пасва много, защото селцето, (Рибново в Родопите) от което са повечето кадри се състои от 100% етнически турци, които ревностно (да не кажа яростно) съхраняват етноса си. Прекрасно слайд-шоу!!!

Редактирано от автора , 17.04.2006 01:26:02

Здрасти,Силве:) Мерси,че си гледала слайдчето,но за стихчето...помисли малко и ще видиш как се връзва Има уловка,разбирасе
Готино е слайдчето
Аз ли съм нещо изнервен или малко бавно върви
В тва Рибново турци ли са или помаци?
elrisha, пак го гледах с удоволствие и музиката е прекрасна, за стихчето си права, има уловка! Абе красиво е!!!
dexter и на мен ми върви малко по-бавничко, отколкото ми се иска, без да съм изнервена А в селцето са си чисти и много ревностни турци.

Редактирано от автора , 18.04.2006 00:02:22

По темата - Има общини(включае въпросната) в коити дори по турско време не е имало регистрирани турци според официалните преброявания на империята. Сега обаче са почти 100% турци. Интересното е, че фамилните имена на доста от тях съвпадат с имената от архивите, само дето са преведени на турски...
За да не бъде упрекнат в анти-турски настроения ще кажа, че родът ми е от разградско и съм израснал с много турчета.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола