За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Вчера снимката ми
http://www.4coolpics.com/show.php?id=47789
имаше 28 гласа... днес са 24... то ясно че не искате новак да ви грабне наградата ама това е прекалено...
http://www.4coolpics.com/show.php?id=47789
имаше 28 гласа... днес са 24... то ясно че не искате новак да ви грабне наградата ама това е прекалено...
Редактирано от администратор , 21.04.2006 14:15:33
Е, чак наградата...
А защо не... защото не съм Светал ли? (това не е против въпросния Светал - този коментар получих под една моя снимка)
Или просто тъй наречените конкурси са фарс за повече "кликания" и "трафик"?? А наградите са си за "нашите", питам аз?
Или просто тъй наречените конкурси са фарс за повече "кликания" и "трафик"?? А наградите са си за "нашите", питам аз?
писна ми някои да ми споменава ника за щяло и нещяло има една групичка от няколко човека които ги дразни че хората гласуват за снимките ми проблемът си е тяхен
боооооооооооооооооооой
кръъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъв
ухааа, отивам за пуканки...
кръъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъв
ухааа, отивам за пуканки...
Както не веднъж вече съм обяснявал, когато намерим юзери с повече от една регистрация им отнемаме дадените от тях гласове, което автоматично води до намаляване на гласовете на всички снимки, за които те са гласували. Приемам, че като нов в сайта сте пропуснали тази технологична подробност. Съмненията Ви, може би идват от факта,че се не бях сигурен дали снимките, които публикувате са действително Ваши, за което се извинявам. За да се избегнат в бъдеще подобни недорузумения, моля да уточнявате къде, как и кога са снимани Вашите прекрасни творби.
Наградите в конкурсите се дават справедливо и заслужено, според техните правила.
Длъжници сме на наградените, че не ги популяризираме достатъчно и ще поставим на видно място в сайта техния списък и наградите, които са получили.
Така всички ще може да се радваме на техните успехи.
Наградите в конкурсите се дават справедливо и заслужено, според техните правила.
Длъжници сме на наградените, че не ги популяризираме достатъчно и ще поставим на видно място в сайта техния списък и наградите, които са получили.
Така всички ще може да се радваме на техните успехи.
razgledah snimktite i na drugite uchastnici. Pochti nikoi ne e pisal chas i data na snimkite si nito pqk kade sa snimani (s niakoi izkliuchenia). Ma ako kajesh - shte pochna da pisha.
Хамлет или братята Лаудруп?
ti kaji Alex?
lamera, админа днес, нали цяла сутрин мърмори за репортажната фотография, да се пише задължително, "какво, къде, кога" та явно те е сложил под техния знаменател. За останалите е задължително само, фотографията да е авторска и това е всичко. Не се връзвай и админите грешат.
Пък за наградата, к`во да ти кажа, наградата тука е забавление, по-добри снимки (щото има от кой да се учиш) и нови приятели. А инак със 100 лв. нЕма да забогатее никой.
Пък за наградата, к`во да ти кажа, наградата тука е забавление, по-добри снимки (щото има от кой да се учиш) и нови приятели. А инак със 100 лв. нЕма да забогатее никой.
Редактирано от автора , 18.04.2006 14:06:14
Може би Сьорен Лерби или Премен Елкяер?
za teb 100 leva moje da sa nishto, za drug sa mesechna zaplata
lamera, Ти па, верно ли за 100те лв. се хвана?
Тия дето печелят конкурсите и правят наистина качествени снимки са изхабили лента и време с килограми, за да достигнат майсторството което показват. И само Хапаратурата им, в повечето случаи е няколко хиляди (да не кажа десетки) Едва ли от конкурсни награди, от по 100 лв. са си я купили А иначе съм съгласна, че 100 лв. са си 100 лв. и на 30 и на 50 и на 70 год.
Ма не вярвам някой тука толкова да се е чалнал, че да качва снимки заради тях. Пък и ясно съм ти написала, всъщност каква е наградата в този сайт.
Тия дето печелят конкурсите и правят наистина качествени снимки са изхабили лента и време с килограми, за да достигнат майсторството което показват. И само Хапаратурата им, в повечето случаи е няколко хиляди (да не кажа десетки) Едва ли от конкурсни награди, от по 100 лв. са си я купили А иначе съм съгласна, че 100 лв. са си 100 лв. и на 30 и на 50 и на 70 год.
Ма не вярвам някой тука толкова да се е чалнал, че да качва снимки заради тях. Пък и ясно съм ти написала, всъщност каква е наградата в този сайт.
ne razbiram kakvo se opitvash da me ubedish?
Да те убеждавам!!!!!!!!!!!
Човече, ти отваряш тема в публично пространство, при това ядосан! Опитвам се да си говоря с теб и да споделя мнение, съжалявам, ако си го разбрал като убеждаване. Никого не желая да убеждавам, това са само мои мисли. Харесвам сайта и имам мнение, това е.
Човече, ти отваряш тема в публично пространство, при това ядосан! Опитвам се да си говоря с теб и да споделя мнение, съжалявам, ако си го разбрал като убеждаване. Никого не желая да убеждавам, това са само мои мисли. Харесвам сайта и имам мнение, това е.
Ламера, спокойно бе човек. Разбирам, че не е въпроса в 100-те лева, а в това че би могъл да спечелиш даден конкурс. Сиреч славата.
Както Админът спомена се трият гласовете от един и същ IP адрес- Справедливо или не е друг въпрос. Случвало се и с други снимки, не само с твоите. С това не оправдавам админа(това не е моя работа). Просто констатирам.
Както Админът спомена се трият гласовете от един и същ IP адрес- Справедливо или не е друг въпрос. Случвало се и с други снимки, не само с твоите. С това не оправдавам админа(това не е моя работа). Просто констатирам.
Отново има отнети гласове.
И какво излиза сега - който се обади, му се отнемат гласове - от вчера 2, от днес още 5 ми ги няма, и то от една и съща снимка!!! Това вече не го разбирам - за какво се обявяват тогава тези конкурси, след като ще се печелят по-нечестен начин???
как пък само на определени хора се гласува с еднакви ИПта...
Ти ми кажи!
Ти ми кажи!
ОБВИНЯВАШ ЛИ МЕ НЕЩО///??????????????????
Ни най-малко!
И на мен ми липсват гласове, ама не мрънкам!
И на мен ми липсват гласове, ама не мрънкам!
Lina на всички им се отнемат от точките не само на теб,просто това е нормално когато има хора с няколко регистрации и гласуват по няколко пъти .
защо Цецо не казва нищо като му се отнеха 5 гласа за http://www.4coolpics.com/show.php?gal=56&ord=votes&id=46814 тази снимка нали и тя е в конкурса
защо Цецо не казва нищо като му се отнеха 5 гласа за http://www.4coolpics.com/show.php?gal=56&ord=votes&id=46814 тази снимка нали и тя е в конкурса
Ми нека тогава админа да каже кои са тези, да се знаят от всички.
дааа и на мен са ми отнети 48 гласа... искам си ги.. осребрени... по 5 леа единия
Аз пък не си знам гласовете = толкова са много
За да коментирате, моля, влезте в профила си!