-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
- Липсва информация
За контакти
- Имейл адрес: b.e.t@abv.bg
Оборудване
Фотоапарати:
- SONY SONY CYBER-SHOT DSC-F707
- CANON Canon EOS 400D / Digital Rebel XTi
- PENTAX Pentax Optio T10
Обективи:
- Няма добавени
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
Снимка без име / | ||
![]() |
Йееееееее Carl-Zeiss !!! :)))
|
|
Снимка без име / | ||
![]() |
!!!!
|
|
Снимка без име / | ||
![]() |
хубав селф
|
|
Снимка без име / | ||
![]() |
готино
|
|
Снимка без име / | ||
![]() |
Харесжа ми!!!
|
|
Снимка без име / | ||
![]() |
interesno !!!
|
|
Снимка без име / | ||
![]() |
Идеята ми допада !
|
|
Снимка без име / | ||
![]() |
Хубаво!
|
|
в корените на България / | ||
![]() |
(1) hridi: Наистина!
|
|
в корените на България / | ||
![]() |
Интересно е това :)
|
Последователи:
0 души следват elizabeth kalcheva
Потребителя няма последователи.
Коментари оставени от Автора
4 яйца
200 г захар
100 г смлени орехи
100 г стафиди
1 с. л. какао
1 с. л. ром
настъргана кора от 1 портокал
70 г краве масло
1 ванилия
120 г брашно
за заливката :
300 бял шоколадю / копчета/
100 гр масло на стаина температура
300 вишни /от които си приготвяш домашно сладко
или сладкарски оцветител червен.
3 жълтъка
30 гр пудра захар
за блата :
Разбийте яйцата със захарта до побеляване и прибавете орехите, какаото, стафидите, рома, кората от портокал, ванилията и брашното. Разбъркайте всичко. В тавичка разтопете маслото. Изсипете сместа и печете в умерена фурна.
Разтопете шоколада на водна баня.
В гастрономна купа разбиите жълтъците с захарта.Смесете с шоколада и с леки разбърквания добавете сладкото или оцветителя.
Отрежете от вече изтиналия блат формата в която желаете да бъде десерта след това украсете с муса които се е получил гарнираите със сладолед,прясна мента и чаша десертно вино