-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
- Местоположение: България ,
Фотография, писане, стрелба с лък :), науки и езици, пътуване , градинарство ... и айде стига толкова...
Занимание/Професия:
Студентка
За контакти
- Имейл адрес: BistraVStoimenova@gmail.com
Оборудване
Фотоапарати:
- CANON Canon EOS 650
- CANON Canon PowerShot SX200 IS
- NIKON Nikon COOLPIX S230
Обективи:
- CANON CANON EF-S 60MM F/2.8 MACRO USM
- SIGMA Canon EF-S 17-55 f/2.8 IS USM
- CANON Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS
- CANON CANON EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
От трети март / | ||
|
||
От трети март / | ||
|
||
От трети март / | ||
|
||
От трети март / | ||
!!!
|
||
От трети март / | ||
Харесва ми !
|
||
От трети март / | ||
|
||
Надолу по пътечката / | ||
|
||
Надолу по пътечката / | ||
|
||
Надолу по пътечката / | ||
Красота!
|
||
Надолу по пътечката / | ||
|
Коментари оставени от Автора
Продукти
3 средноголеми котлета от сьомга
сок от нар
водка
сушена мента
индийско орехче
корите от един портокал
зелен лук, нарязан на ситно
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Всеки котлет се поставя по отделно върху голямо парче алуминиево фолио (трябва да можете да го увиете в него) и се поръсва с подправките и водката (слагате на всеки по приблизително 10-15 грама от нея).
След това печете в конвекторна печка - или при пуснат вентилатор - за 35 минути.
За соса
сокът от 1 портокал
100гр бяло саламурено сирене (по-мекичко)
1сл мед
куркума
черен пипер
Продуктите се смесват и се пасират до гладка смес с пасатор
Котлетите се сервират топли и поляти със соса.
Да Ви е сладко!