Популярни снимки за

Всички снимки

4-5 Ноември - Фото пленер в Годеч.

Дайте повече информация..

Редактирано от автора , 24.10.2006 23:18:51

хехе - голяматарапана се заформя :)
Принципно съм за
Дай да видим за кои дати говориш за да проверим прогнозата за времето
В повечето случай сме четирима, ама знам ли дали някой от тийнеджърите няма да си измисли работа точно за тогава
пишете ме и мен +1 ,но все пак да чуем датите
И аз бих дошъл, но съм зависим от датите
Идва ми се! Зависи от датите...
Аз преди месец бях по този край. За един ден разгледахме Разбоишкия и Чепърлинския манастир и църквата при с.Беренде, която била по-стара от Боянската /всъщност беше затворена и доста запусната и отвън приличаше на трафопост/. Хареса ми. Има още доста манастири в този край - Годечки, Букоровски, Маломаловски, пещери /Цецо сигурно ги знае/, долината на р.Нишава също е много красива. Обезлюдено и диво е някак си в тази част на БГ. Както разказваше Богдан /стопанина на Чепърлинския манастир, който не е свещеник, но ми се видя много свят човек/, дядо Андрей /хаджия и основател на манастира/ сънувал, че ще дойде време когато, за да говориш с човек трябва с км-ри да вървиш...
Ходила съм до разбойнишкия манастир. По принцип е мъничко църкве,вкопано в една скала. За него се грижеха две монахини и едно младо попче(интересно е за снимки,но не дава да го щракотят)От монахините едната почти не излиза навън,че е болна женицата, но другата е много готина,ще те заприказва,ще ти се усмихне,може заедно да съберете и яйцата от полога И тя си има тъжна история...ще се радвам ако отида да я видя пак.
Наоколо е яко баир,наблизо минава влак, а пътя покойто се идва до манастира,свършва в селото.Готино е по пътя - има блата с папури,има полета(ама сега не ми е известно какво точно се прави по полето,т.е. няма косачи,орачи,сеячи..)Храна е добре да се носи от вкъщи,също така здрави обувки и топли дрехи

Редактирано от автора , 25.10.2006 19:22:09

Aз и silverche сме навити, но и ние сме зависими от датите

Редактирано от автора , 25.10.2006 20:16:40

Ходил съм и аз в района преди много време - още вървяха пътнически влакове м/у Калотина и Станинци и беше по-лесно ... сега трябва доста пеша да се ходи, или с колите по черни пътища, ако условията позволяват. Манастирчетата бяха спретнати и в добро състояние. Заслужава си да се видят, особено Разбоищкия (не Разбойнишки - elrisha сигурно се гъбарка) - защото е до с. Разбоище!
Освен манастирите интерес представлява и живописното ждрело на р. Нишава, както и долината на р. Дракула (ляв приток на Нишава) с неголям водопад и лесно достъпна пещера.
ето ме в четвърък ,уредил съм спане за около 25 -6 човека -15 лв/човек ,принципно ако нямате собствен транспорт е доста трудно .днес или утре ще ми потвърдят за парите за евнтуален награден фонд и за разни там други организации пак ще пиша
поздрави

Редактирано от администратор , 26.10.2006 13:19:51

jino, какви 25-6 човека? Не се гъбаркай:) По тия пленери под 30-40 не сме падали??? Хайде дай дати за да стане по стройна организацията. ;)
algaivel, зачи ако са повече от 25-26 човеците - ще трябва да са по двамца на легло някой
Което не е зле

ИЛИ ще спат на смени - ЕДНИТЕ пият - другите спат - ПОСЛЕ се сменят!

Редактирано от автора , 26.10.2006 08:25:26

Може да се спи в манастирите - за Разбоишкия четох, че е 5 лв. нощувката, но не съм питал, а в Чепърлинския - кой колкото даде, но и в двата манастира няма ток и вода - Survivor малко ...
Още едно въпросче...
за деца става ли да се водят... дребното е на 3 и половина. Мисля си, че ще й дойде добре да вилнее, но кажете хората дето сте ходили там. Ще има ли и други младежи на тази възраст? За условията не се притеснявам, стига да има вода за миене и да е относително топло, ние и без това вкъщи нямаме парно, та сме свикнали...
Идеята е чудесна! Ходил съм по тези места и наистина е красиво! Идвам!
Хубаво за пленера , но доколкото познавам хората от сайта , не ходят по тия сбирки заради наградите .
"Работя като главен архитект на общината мога да дръпна по неква програма пари за награди"
Jino - ако има пари , по-добре ги дай за нещо хубаво , за някой дето има нужда . Сигурен съм , че по Годеч има такива хора .
steffo
Наши милости - аз jororib и двете деца на 3,5г и 6,5г (уточнението е специално за Vache) подкрепяме идеята в смисъл, че ако ще има пленер се записваме. Колкото до преспиването - имаме семейна къща в с.Връбница там ще спим, а иначе сме където е групата.

Мисля, че е важно да определим датите, за да може всеки да си нагласи програмата за тогава и вече всекид а може да си потвърди записването за тогава.

И нещо, което до сега не видях да е споменато - тъй като се събираме повечко хора и дори да се спи на повече от едно места трябва да има заведение ( ресторант, кръчма, механа ...) което да може да ни събере всичките.

Редактирано от автора , 27.10.2006 10:10:19

За!
АМИ ако искате да е петък, събота неделя... вариянтите не са много... какво се кумите толкоз време не знам:
Другата седмица петък-събота и недяля е 3-4-5 а подругата е 10-11-12 и после 17-18-19 ми се струва много далеко!

ТАКА че - казвайте другата или подругата седмица и готово!
Като ще е ходене по манастири, нека се спрем на 10-11-12 Ноември – на 11 се празнува Свети Мина, който си е все пак празник! Колкото до времето – него няма как да го изчислим, освен ако не се уговаряме за два-три дни предварително, но не е такъв случая, мисля!

Спането - моля дайте повечко възможности в подробности. Не само че ще сме доста хора (над бройката предположена от jino, но и доста ще си имат претенции за течаща вода, па и топла... Такива работи!

И ако се изЯсни повечко условията, маршрута и обектите за посещение, ще се пиша и аз. Все някога ще се случи пак да дойда на пленер...

P.S.

jino ако нямаш какво да правиш наградния фонд, вземи ангажирай едно хубаво хотелче в района с подходящо кръчме към него и ни глей сеира!

Редактирано от администратор , 27.10.2006 20:08:42

ок гледам че сте навити хотела е ангажиран кръчмата също който има мерак оставил съм си телефоните за всеки случай пак ги оставям звънете /не са стеснявайте/ обявявам го за /otkrit/дати 4 и 5 ноември
0898 49 67 01
02 843 89 88
02 944 07 64
0885 433 671
който се обади го записвам другата седмица пращам mail на всички от софия които са се обадили и определям ден и час за предварителна среща ЧЕТВЪРТЪК 19 ЧАСА КРЪЧМАТА ПРИ КМЕТА
ОСТАНАЛИТЕ СЪБОТА 4ТИ НОЕМВРИ 9,00 часа КАРАУЛКАТА НА ЛОМСКО ШОСЕ И ОКОЛОВРЪСТНОТО /ОТБИВКАТА ЗА КОСТИНБРОД/
За да няма недоразумения
спането-10-12 лв
не е проблем да се водят деца
Уредил съм готина кръчма само за нас горе в Гинци в рибарника/пъстърва на корем/
засега не мога да осигуря пари за награди
с организация на изложба също не се нагърбвам ,което не означава че че не можем да решим нещо не место
PS ако успея да осигуря пари /това може да стане мин след 3 седмици /пак ше пиша

start[

Редактирано от автора , 29.10.2006 09:22:45

Списък на записалите се за миниФОТОПЛЕНЕРчето у Годеч
1.jino+1дете
2.gishata
3.mamanadvama
4.birdofpray?колко човека?
5.35mm
6.teddybear
7.IVU
8.accept
9.gioX
10.spstefanov+3човека осигурено спане
11.lansky+1човек
12.algaivel
13.Lovec1 /без преспиване/
14.
15.elrisha
16.
17.silverche
18.спасимир+1дете
19.админ
20.vadin?
21.loveforever+2деца/осигурено спане/
22.jororib/осигурено спане/
23.pileshtar
24.voxgabrieli
25.bobik

Редактирано от автора , 31.10.2006 14:24:21

Хе-хе:
14.vache+1дет­е
19.vache­

Предпочитах да е на 11-12, ама ще видя как мога да дойда и сега. Четвъртък ще ти кажа със сигурност. За сега съм 50/50
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола