За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Аз ще снимам на черно бяло.С borovinka имаме идея да тестваме един руски Зенитар 3.5/80-200 качен на Киев 19,зареден с 20 годишен руски филм Свема Фото 250.
Някаква програма има ли за тези два дни и ако да - каква е ?
Lonely
Програма? какво точно имаш в пред вид.
Културно-развлекателна?:-)
Програма? какво точно имаш в пред вид.
Културно-развлекателна?:-)
jino, смисъл такъв единия ден ще се ходи еди къде си, другия ден - другаде.. Приерно.. Защото най вероятно аз и silverche ще може да дойдем на 5ти, понеже аз на 4ти съм цял ден на работа и няма как
И ако дойдем на 5ти как да ви намерим ?

И ако дойдем на 5ти как да ви намерим ?
lonely в този смисъл програмата която аз съм предвидил е такава
СЪБОТА 04.11.06
1.09,00 отпътуване за Годеч /среща на караулката на ломско шосе и околовръстното/
2.10,00 настаняване /в годеч/
3.11,00 отпътуване за Гинци
4.11,30,00 пристигане в Гинци
5.11,30,00-18,00 волна програма:-)/по некое време обяд/
6.18,00-... културно -развлекателна програма/МОГА ДА УРЕДЯ БЕРКОВСКАТА ДУХОВА МУЗИКА НО ТРЯБВА ДА ЗНАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО НАЙ- КЪСНО В ЧЕТВЪРТЪК ВЕЧЕРТА ЦЕНАТА НА ЧАС-СВИРЕНЕ Е 150 ЛВ КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ АКО СЕ СЪБЕРЕМ 25 ЧОВЕКА ДВА ЧАСА ЩЕ ИЗЛЕЗАТ МАХ ПО 15 ЛВ НА ЧОВЕК /
НЕДЕЛЯ 05.11.06
1.10.30 или 11,00 Отпътуване за с.Губеш
2.11,30 пристигане в с.Губеш
3.5.11,30,00-...... волна програма:-)/требва да се носи храна за обяд/
ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВРЕМЕТО ,ПРОГНОЗАТА ЗА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ Е ЗА СТУДЕНО НО СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ КОЙТО НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ СТУД ДА ЗАПОВЯДА!
СЪБОТА 04.11.06
1.09,00 отпътуване за Годеч /среща на караулката на ломско шосе и околовръстното/
2.10,00 настаняване /в годеч/
3.11,00 отпътуване за Гинци
4.11,30,00 пристигане в Гинци
5.11,30,00-18,00 волна програма:-)/по некое време обяд/
6.18,00-... културно -развлекателна програма/МОГА ДА УРЕДЯ БЕРКОВСКАТА ДУХОВА МУЗИКА НО ТРЯБВА ДА ЗНАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО НАЙ- КЪСНО В ЧЕТВЪРТЪК ВЕЧЕРТА ЦЕНАТА НА ЧАС-СВИРЕНЕ Е 150 ЛВ КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ АКО СЕ СЪБЕРЕМ 25 ЧОВЕКА ДВА ЧАСА ЩЕ ИЗЛЕЗАТ МАХ ПО 15 ЛВ НА ЧОВЕК /
НЕДЕЛЯ 05.11.06
1.10.30 или 11,00 Отпътуване за с.Губеш
2.11,30 пристигане в с.Губеш
3.5.11,30,00-...... волна програма:-)/требва да се носи храна за обяд/
ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВРЕМЕТО ,ПРОГНОЗАТА ЗА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ Е ЗА СТУДЕНО НО СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ КОЙТО НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ СТУД ДА ЗАПОВЯДА!
Редактирано от автора , 31.10.2006 10:22:12
Благодаря, jino!
за времето около София проверих за този период - http://www.gismeteo.ru/towns5/15614.htm , дано не познаят...

Ние няма да можем да дойдем... отпишете ни...
Ако успеем може да се включим някъде из програмата...

Ако успеем може да се включим някъде из програмата...
areeee na muzikata!

hateras ако познаят кофти но каквото и да става до петък сутринта трябва със сигурност да е оформена и да знам дали ще се ходи или не !!!
Мен не ме бройте.
http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=0170
Един полезен линк, познават, мамка им!...
И нещо от което съм се възползвал фотографски от този сайт – има една колонка Visibility, която е учудващо точна за където и да съм търсил!
Един полезен линк, познават, мамка им!...
И нещо от което съм се възползвал фотографски от този сайт – има една колонка Visibility, която е учудващо точна за където и да съм търсил!
VoxGabrieli 0 градуса е супер тъкмо въздуха ще е кристално изцъклен:-)
Понеже времето не се очертава никак благоприятно за мероприятие с деца за сега наши милости loveforever и jororib се ориентираме към еднодневно участие в камерен състав.

Пишете ме и мен един + евентуално още един, но не е гаранция ;) Утре ще потвърдя за втория ;)
за съжаление ме отпишешете от
11.lansky+1човек
4ти ми е ангажиран много отдавна... жалко - отдавна не съм идвал и имах желание, но явно следващият път....
11.lansky+1човек
4ти ми е ангажиран много отдавна... жалко - отдавна не съм идвал и имах желание, но явно следващият път....

Ами аз не съм се записал още. Ако не ми дойдат майстори в събота, ще мина поне за един ден, ама още не знам.

Редактирано от автора , 31.10.2006 13:55:00
АБЕ ... ГЛЕДАМ ..МНОГО НАРОД СЕ ОТКАЗВА .. заради АНгажименти.. заради времето...
ДАЛИ не мойе да се премести с една седмица НАЗАД - тоест ДА СТАНЕ 11 и 12 ноември... А?
ДАЛИ не мойе да се премести с една седмица НАЗАД - тоест ДА СТАНЕ 11 и 12 ноември... А?
И аз така.Подкрепям отлагането с една седмица.
ПЛЕНЕРА ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 4 И 5 НОЕМВРИ ЛОШО ХУБАВО ВРЕМЕ ТРЪГВАНЕ 9,00 СЪБОТА КАРАУЛКАТА НА ЛОМСКО ШОСЕ И ОКОЛОВРЪСТНОТО/РАЗКЛОНА ЗА КОСТИНБРОД/СПИСЪКА СЪС ЗАПИСАНИТЕ Е ТОВА:
1.jino+1дете
2.gishata
3.mamanadvama
4.birdofpray?колко човека?
5.35mm
6.teddybear
7.IVU
8.accept
9.gioX
10.spstefanov+3човека осигурено спане
11.lansky+1човек
12.algaivel
13.Lovec1 /без преспиване/
14.elrisha
15.silverche
16.спасимир+1дете
17.админ
18.vadin?
19.loveforever+2деца/осигурено спане/
20.jororib/осигурено спане/
21.pileshtar
22.voxgabrieli
23.bobik
НАЙ КЪСНА ДАТА ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ ЧЕТВЪРТЪК ДО 13ЧАСА КОЙТО Е ЗАПИСАН И НЕ СЕ ОБАДИ ДО ТАЗИ ДАТА СЕ СЧИТА ЧЕ ИДВА НАДЯВАМ СЕ ДА ПОСТЪПИТЕ КОРЕКТНО ПОЗДРАВ JINO
1.jino+1дете
2.gishata
3.mamanadvama
4.birdofpray?колко човека?
5.35mm
6.teddybear
7.IVU
8.accept
9.gioX
10.spstefanov+3човека осигурено спане
11.lansky+1човек
12.algaivel
13.Lovec1 /без преспиване/
14.elrisha
15.silverche
16.спасимир+1дете
17.админ
18.vadin?
19.loveforever+2деца/осигурено спане/
20.jororib/осигурено спане/
21.pileshtar
22.voxgabrieli
23.bobik
НАЙ КЪСНА ДАТА ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ ЧЕТВЪРТЪК ДО 13ЧАСА КОЙТО Е ЗАПИСАН И НЕ СЕ ОБАДИ ДО ТАЗИ ДАТА СЕ СЧИТА ЧЕ ИДВА НАДЯВАМ СЕ ДА ПОСТЪПИТЕ КОРЕКТНО ПОЗДРАВ JINO
Редактирано от автора , 31.10.2006 19:44:59
Да, и аз съм за една седмица по-късно. Сега не мога, трябва да замествам колега който излиза в отпуск.
Аз и silverche ще дойдем в Неделя, понеже аз в Събота съм цял ден на работа.
jino, както се разбрахме преди да тръгнем ще ти звънна.
jino, както се разбрахме преди да тръгнем ще ти звънна.
В събота идвам със сигурност (само болест или неотложен ангажимент би ме спрял), ако е хубаво времето и в неделя. Пътувам независимо от всички и нощувам в София. Няма да съобразявам програмата си с горенаписаната, но ще се постарая да се присъединя по някое време към групата.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!