а аз ще си сваля лепенките ат устата(Invalid img)
аз лично съм твърдо за новата система -премахва нещата които най много ме дразнят и прави сайта доста по фотографски ,а за забавления си има чат там са и коментарите
samo che taka kato ne se vizhdat komentarite mnogo hora propuskat seira. tia anonimni vampiri deto samo chakaliat seir i si traiat, neglasuvat, negledat, a samo seirdjiistvat.
ADMIN, i taka i inache si e extra. sega obache mi e nikvo takova, kosmichesko, vakumno, kuho. siakash niama zhivot. ama ti si gledai da ima space for ads.
primer. turi neshto si tam deto da se vizhda adjiba koi e v saita, neshto si tam "users online". turi ljubimi snimki, yako e.
oshte nemoga az lizhno da vzeme kraino reshenie.
Редактирано от автора , 16.03.2007 14:10:46
Всъщност, ако мъъъъъничко по-сериозно треба да ти дам ответ, ще уточня, че не всички коментари са от типа, посочен от теб. Понякога, когато не се преминава границата на благоприличните реплики и думи, дългите коментари под дадена снимка доста ме разтоварват... какво като не са фотографски анализ на показаната снимка?! в крайна сметка, рядко в сайта съм забелязал градивна критика от някого, а тези, които си позволяват да я дават, нямат нищо против и да се забавляват по необичаен/недопустим за другите сайтове за фотография начин. На тази логика, ако има недоволни, че в сайта част от коментарите не са пряко свързани със съответната снимка или са откровено демонстративно отношение между двама или повече души, то тогава дай да не се организират месечни сбирки и да се пуснат теми, в които хората да бъдат агитирани да не посещават събирания, на които я има фотография, я не... (що ли последната сбирка бе преименувана на фото-запой /мисля, че не бъркам думата/? Защо после от нам си колко МВ изснимани снимки на подобни "фото"пленери виждаме предимно снимки от/под/на масите вечер/нощем и все по-малко фотографски? ... Живеем в демокрация и там, където има положение норми/правила/граници хората се държат както намерят за добре. Щом сайта позволява чат под снимките - тебе що ти е? Ако е под твоя снимка - Пламен въведе опцията (която на предни подбни дискусии беше изпросена) да се трият нежелани коментари.
vladimir666,
Редактирано от автора , 16.03.2007 14:34:31
Редактирано от автора , 16.03.2007 14:53:51
1. vpechatlenieto na vladimir665+1
2. balevski: що ли последната сбирка бе преименувана на фото-запой
edno goliamo sardechno ha-ha-ha.
Що така бе хора?
Редактирано от автора , 17.03.2007 01:35:04
Това което на мен ми се губи напоследък е неговата уникалност.
Не го прАви един от многото - нека си остане НАШИЯТ ЛЮБИМ сайт - нашето уютно, домашно местенце за забавление. "СЕРИОЗНИ" сайтове много - аз не искам да съм сериозна - искам да науча нещо забавлявайки се, искам да видя приятни хора и да се забавлявам с тях, искам да споделя проблемите си (с фикуса например) и смеейки се някой да ми обясни, че бъркам тук и там и работата ще стане. Това, че съм балък и плява, вече ми е обяснено по другите сайтове. Избрах този за мой, защото той ми дава възможност за релакс, защото тук никой не се приема прекалено насериозно и защото имаШЕ много готини юзъри. Липсва ми оная нажежена атмосфера, когато живота тук кипеше и вреше отвсякъде. Надявам се сега спим зимен сън и с нетърпение чакам пролетното пробуждане.
Редактирано от автора , 17.03.2007 05:48:39
algaivel, Галя, твоето сърце е толкова добро, че често съм вдъхновен от теб (кой казва, че си "балък и плява"? )Благодаря за споделеното по-горе. Абсолютно потвърждаваш и моето мнение, че този сайт е място за релакс, забавление и място, където срещнах и се запознах с много готини хора (ако почна да изброявам, списъкът ще бъде дълъг и се боя да не изпусна някого, а и за голяма часто от "новобранците" имената/никовете на "старите муцуни" няма да им говорят нищо).
Аз също се надявам... "надеждата умира последна, защото преди това е убила човека, който се е надявал"!
Напоследък сайта е много по-малко посещаван от преди, съдя по броя качени снимки. Не знам на какво се дължи това, но админа да измисли нещо за да не потъне кул-а в скука....