Популярни снимки за

Всички снимки

Хайде да чешим езиците :o)

Искам да отбележа, че в профила на хората, които говорят руски език пише на съответния език: Български English Рускии, трябва да бъде Руский ;)
Река! Не мож я върна
Мале пак ми е изгоряла тиквата! Някой ще ми подари ли капа?
steffo, ще, ако дойдеш на пленер .
steffo, а аз обещавам да те храня с крем-карамел, ако дойдеш

Редактирано от автора , 17.03.2007 22:22:04

Според мен, съвсем излишно е да се появяват на първа страница съобщения кой какво ъплоуднал ... , това много по-добре се вижда от тъмбнейлите на последно качените снимки и не носи никаква съществена информация. Полезни са, обаче, съобщенията за нови мнения във форума .

Трябва също да се подобри дизайна на тази част: досадно е да се повтаря на всеки ред текст от сорта "нов коментар за снимка" или "нов постинг във форума". Освен, че отнема излишно много място, те подлъгва и да го прочетеш, преди да стигнеш до съществената част ... губи време! Такъв стандартен текст може да се замени с красноречива иконка или просто символ, например C за коментар (или ), P за постинг (или ), и да следва веднага съществената част.

Разбирам, че това е взаимствано от дизайна на чата, но за първа страница трябва малко да се адаптира ... за това да дадем време на админа и да имаме пред вид, че всяка промяна първоначално изглежда дървена, когато си свикнал нещата да изглеждат по един начин, а те изглеждат различно ...

Редактирано от автора , 18.03.2007 00:06:17

ДареДевил, Тзвети - не мога да правя такива неща
стефо, кое не можеш..да ходиш по пленери или да ядеш крем карамел
Предлагам да се въведе и отрицателно гласуване .Снимка, получила повече от 25/примерно/ отрицателни гласа да се мести в "recycle bin".По този начин галериите ще се поизчистят от лоши снимки /може би и някои от моите са такива/.
yeah, tova e super. nakraia shte si napravim MAKRO-KONTZLAGER.
4eshim si ezicite za 100 leva super qko a?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола